Bed & Breakfast

tirsdag den 23. juli 2013

Koreagran.
Der er i år rigtig mange kogler på vores koreagran. Det er lige så grenene hænger over den tunge vægt. De er så fine med deres blågrønne farver. Desværre kan de ikke bruges til jul, da falder de fra hinanden. Har hørt om nogen der lagde koglerne i fryseren om sommeren, så skulle de være fine til jul.   
Nogen der har prøvet det :-)

6 kommentarer:

 1. Ja de er virkelig fine - og du har ret det ville være fedt at kunne bruge dem til jul.. spændende om nogen har prøvet tippet med fryseren - ellers må du afprøve det ;0) Jeg har kun hørt om nogen der lagde mos i fryseren...

  God dag

  SvarSlet
 2. Det er da godt nok fine bamser. Jeg kender dem ikke, så hvordan man får dem til at holde, ved jeg ikke.
  Jette

  SvarSlet
 3. Det ville da være sjovt hvis det kan lykkes at gemme dem ved at fryse dem ned ... Måske vil du prøve ...?

  SvarSlet
 4. Ja mine falder også fra hinanden, jeg har ikke prøvet fryseren, det er da et forsøg, hvis der er plads. Jeg har tre koreagraner med fine kogler, det ene må snart lade livet på grund af rådyrene :( alle nålene er ved at falde af.

  SvarSlet
 5. Nu savner jeg da vores koreagran, som måtte lade livet i den store haveomlægningens tjeneste :) Den er så fin med koglerne.

  SvarSlet
 6. jeg har ikke prøvet frysertricket, men jeg har læst om nogen som lagde grønne ellekogler i fryseren - for at de skulle beholde den grønne farve til juledekorationerne, så hvorfor skulle det ikke du' til koreagrankogler - prøv det !

  SvarSlet