Bed & Breakfast

mandag den 8. juli 2013

Pletter i luften.

Nu er mine nye pletter i luften ved at have en fin størrelse. Det var ikke alle der overlevede vinteren i krukke. Da det er nogle af mine favoritter, måtte der nye planter til. Jeg kan rigtig godt lide det lette og lidt romantiske look, sammen med de rustikke krukker. Pletter i luften er så fine når de hænger ud over krukkens kanter.

10 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Hvor er de flotte og dekorative.
  Du har så kunnet opdrive nye pletter i luften til dine krukker, her har det været totalt umuligt, hverken plantecenter, brugsen som ellers har et stort udvalg af planter, de små blomsterbutikker eller bilka har haft dem de gange hvor min vej er gået forbi den sidste måneden. Det passer så ikke helt, for bilka havde nogle i sidste uge, men de var så tørre og jammelige at se på, at de fik lov til at beholde dem.
  Flot opstilling du har lavet foran porten.
  Jeg beundre at du kan få lov til at have husløgene helt for dig selv, her ville fuglene havde ødelagt dem fuldstændig.

  God sommerdag til dig Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Det er en fin måde du bruger pletter i luften på!

  SvarSlet
 3. Ja. De er skønne! Min nabo har i mange år haft dem i store urner der minder om dine her. Så fint!

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Jeg er også helt pjattet med pletter i luften....og har nogle i mine bede-og de ovelevede vinteren.
  Jeg viser også et fad med vand i mit nye indlæg.
  Har travlt med at klargøre haven. Rejser til London på onsdag til Hampton Court Flower Show ......glæder mig rigtig meget.
  God uge til dig knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god tur Jette. Håber du tager dit kamera med, og laver indlæg om turen :-) Kan godt forstå du glæder dig, hvor bliver det spændende.

   Slet
 5. Vinteren var rigtig hård ved pletterne, jeg har også skaffet nye til mine krukker. Det var kun dem, der var plantet i bedene der klarede det ;o)

  SvarSlet
 6. Jeg har endnu kun pletterne indenfor, men har også haft planer om at plante dem ud - men skal de stå i skygge? De skal vel ind om vinteren?

  Måske du kan videregive dine erfaringer.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ulla. Hvis du planter dem i bedene, kan de godt overvintre ude, men i krukker skal de ind, ellers må man plante nye :-)
   Hos mig står de både i skygge og sol, og de ser lige tilfredse ud.

   Slet
  2. Hej Anette, tak for svaret :) Jeg vil prøve at plante ud i et af mine bede - jeg synes det er helt utroligt at man kan have stueplanter i bedene.

   Slet
 7. de er så skønne :)
  kh
  Marianne

  SvarSlet