Bed & Breakfast

mandag den 22. juli 2013

Kaffebord i haven.
Som barn var det en selvfølge at alle som kom på gården, blev budt på kaffe. Det var en dejlig tradition, som jeg selv fører videre i min have og mit hjem. Der er ikke noget så hyggeligt som at sidde og nyde en kop the eller kaffe og få en lille snak. Et stykke hjemmebag, som i min barndom, falder i de flestes smag.

9 kommentarer:

 1. Du har ret- det er rigtig hyggeligt med eftermiddagskaffe i haven, i sær når der er dækket
  fint op, som du har.
  God uge!
  Hilsen
  Jette

  SvarSlet
 2. Ja det er da hyggeligt og fint ser det ud.
  Knus Lisbeth

  SvarSlet
 3. Endnu en dejlig sommer-syssel :)

  SvarSlet
 4. Det ser dejligt og hyggeligt ud:)

  SvarSlet
 5. Snak over kaffe eller te er altid godt - og især i haven :-)

  SvarSlet
 6. muuuuummms!! - jeg synes efterhånden, at det er sjældent at der kommer uindbudte kaffegæster, da jeg var barn dumpede der tit folk ind til mine forældre til en sludder og en kaffetår...... jeg er da ellers også meget flink.... :) :) :)

  SvarSlet
 7. Mmm det ser rigtig hyggeligt ud :0) Her er der ( næsten) altid kaffe på kanden.. Det giver bare altid anledning til en god snak ik - og kage er altid godt - uhm..

  SvarSlet
 8. hej her er der også næster aldid kaffe på kanden men de dejlig kager kan jeg prale med tak for de små hilsner hver dag god sommer dag dig/jer alle

  SvarSlet
 9. Det er hyggeligt med the og kaffe I haven, muffins har jeg næsten altid I fryseren. Jeg har to børnebørn lige I nærheden, som godt kan lide en kage, når de kommer forbi. Efter min mor arvede jeg kopper og kagetallerkner magen til dine, men ingen sød flødekande.
  Du må have en god dag
  Hilsen Hanne

  SvarSlet