Bed & Breakfast

onsdag den 17. juli 2013

En trillebørfuld digitalis.

Så røg de pink digitalis i den hvide have op. De var kæmpestore og kraftige, og meget flotte planter. Men de var forkerte i den hvide have. De har efterladt nogle huller i bedene, men så er der jo plads til noget andet :-) Der er stadig de hvide digitalis tilbage, de skal blive og smide frø. Så håber jeg at deres efterkommere bliver med hvide blomster :-)

10 kommentarer:

 1. Det gør ondt at fjerne sådan nogle flotte planter, men jeg kender det godt. Når det er det øjet fanger, hver gang man går forbi, og man ærgrer så, så er der ikke andet at gøre.
  Det bliver flot med de hvide næste år.

  SvarSlet
 2. Hvis noget er irriterende, så kan man ligeså
  godt få det væk. Håber du får held med de hvide til næste år!

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Du er godt nok en hård og brutal kvinde :):).
  Men når man ikke er tilfreds er der jo ikke andre veje, jeg havde nok ventet til de var afblomstret med at flytte dem :):)
  Glæder mig til at se hvad du så finder på at sætte der istedet for.

  Rigtig god dag til dig.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Ej, den trillebørfuld ville jeg godt have haft! Satte du dem ikke et andet sted? Du er en konsekvent kvinde, Anette ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana.
   Du måtte gerne have fået dem, men det kan ikke betale sig, da de ikke kommer igen til næste år. En skam at du bor så langt væk, ellers kunne du have fået nogle småplanter, som blomstrer næste år.

   Slet
 5. Selvfølgelig skal de pink væk - lige netop med fingerbøl ville der heller ikke være så langt fra tanke til handling hos mig. Der kommer jo masser af nye planter til næste år og så må vi blot krydse fingre for, at de pink ikke har nået at bestøve de hvide.

  SvarSlet
 6. Sådan ;-) men hvor flytter de så hen...ønsker dig det bedste, for de pink digitalis..hav en dejlig blomsterdag.
  fra plateauet-haveliv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Grethe. De flyttede på komposten. De er ikke værd at plante igen, da de ikke kommer igen til næste år. Jeg har digitalis i store mængder rundt omkring i haven, så det gør ikke så ondt :-)

   Slet
 7. Selvom det gør lidt ondt, så kan det også give luft helt ud i hårrødderne når sådanne beslutninger er eksekveret. Her er fingerbøl ikke inviteret indenfor - venter til ungerne er lidt større (og ørerne virker bedre;0)). Men jeg synes digitalis er så skønne - vilde, strunke og cottage-agtige. det kan jeg ikke stå for:0)

  Skøn, skøn sommeraften fra Katinka

  SvarSlet
 8. uha du er en hård kvinde - mine digitalis blomster efterhånden kun i spidserne, men jeg nænner ikke at fjerne dem - før de er helt færdige... det burde jeg nu nok, for de er altså lidt kedelige at se på :)

  SvarSlet