Bed & Breakfast

fredag den 5. juli 2013

Stemningsbilleder fra gårdspladsen.

                                          

Her er lidt stemningsbilleder fra gårdspladsen. Små stilleben og gæssene skaber en dejlig stemning. Gæssene skræbber ofte når der kommer gæster, hvilket jeg synes vældig praktisk.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogle smukke billeder du viser os her. Tak for dem.. Jeg elsker dine stilleben.. Det er du virkelig god til :o)

  SvarSlet
 2. Ser rigtig hyggeligt ud :)

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Dejligt med alarm klokker, når der kommer gæster. Jeg har læst at man brugte gæs på militære anlæg i USA, for at blive advaret mod fjenden, så det kan være vi skal installere gæs istedet for tyverialarmer i vores hjem, så vi kan undgå uindbudte gæster.

  Hvor kikker jeg langt efter dine flotte stilleben, med små elementer og du får fremtryllet en stor virkning hvergang. Du forstå at sætte det sammen hvergang så det ligner en million. (Bare det var mig, der havde arvet den evne. Jeg har stempelhen ti tommelfingre for meget :):):).

  Om det så var de små yndige misser, havde du fanget dem i deres tosse strenge. Det er sjovt med sådan nogle, ligeså artige de kan være i det ene øjeblik lige så frække er de i det næste.

  Dejligt med en god mand, som står på pinde for en når der er ting vi gerne vil have lavet. Fin fordeling i har med at han laver træarbejdet og du maler. Her har jeg også god hjælp i min mand.

  Rigtig god dag Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Her er det hundene der gør når der kommer gæster. Men det er jo ikke ligeså eksotisk som skræppende gæs.
  Dejlige stemningsbilleder!

  SvarSlet
 5. hej anette
  hvor ser det fantastisk ,hyggeligt og idyllisk ud... kan næsten høre gæssene skræbbe (og måske hvæse) :)
  Diana

  SvarSlet
 6. Det ser da rigtig hyggeligt ud fru. Pedersen! Og så har du gæs!

  SvarSlet