Overnatning / Glamping

tirsdag den 19. marts 2013

Skurvognens lille køkken

Her er så skurvognens lille køkken. Køkken er vel så meget sagt, men man kan da anrette lidt og lave te og kaffe, hvis man ellers har taget vand med derud :-)  Godt nok er der en rigtig fin vask i bordpladen, den er genbrug og har stået på loftet på stalden, fra da vi fik nyt køkken inde. Den lange bordplade vi skulle have der, var meget længe undervejs, så køkkenfirmaet leverede to stykker midlertidige bordplader, fra et udstillingskøkken, og de ville ikke have dem tilbage. Men nu er den ene så kommet til ære og værdighed igen :-)
Det fine billede med teopskrift, og de små fine teposer, har jeg fået i gave fra Else Fogt med bloggene  Sommerpaletten og Stjernesysler . Det er begge rigtig spændende blogge, der emmer af god stemning, sol og sommer, lige til at blive i rigtig godt humør af. Samt masser af gode ideer, der er bla. opskrifter på både teposer og teopskrift.

13 kommentarer:

 1. Du kan altså noget Anette! Smagfuldt i al sin enkelhed.

  Her er et lille tip til dig fra mig, (som ikke har hverken strøm eller vand i mit lille Kagehus). Jeg har købt et lille gasapparat hos Harald Nyborg, hvor gassen er indeholdt i en lille dåse, som ligger til højre i apparatet. Jeg troede først ikke, at der ville være gas til meget i sådan en dåse, og at det ville blive en dyr måde at koge vand på, men det er det ikke. Jeg koger vand til te og kaffe samt kartofler på det lille apparat. Jeg kan se, at du har strøm, så det er jo det rene luksus, men hvis ikke du lige har en kogeplade stående på dit interessante loft, kunne det være en mulighed.

  Jeg er fuldstændigt solgt til stanglakrids, når jeg ser den cirkusvogn!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det hyggeligt ud og er jo kun glad for du kan bruge det passer jo super i det fine te køkken.Ja det var en super ide med det te opslag GreenGate kom med som jeg så lige så mit snit til at lave passende te kuverter til. Kram Else

  SvarSlet
 3. Hej Anette, selvom jeg sidder langt vaek fra DK lige nu, foelger jeg med i hvor smagfuldt og spaendende du indretter skurvognen. Jeg har vaeret paa Elses blog, og hun har givet mig en ide som skal realiseres, naar jeg kommer hjem. Jeg har flere gamle tallerkner, som jeg skal have lavet kageopsatser af, jeg vil ogsaa give til mine boern. De kan jo laves i Odense, jeg bor paa Nordfyn.Mvh Hanne

  SvarSlet
 4. Det ser som altid flot ud Anette. Nu er den ved at være klar, så du har den til haveinvasionen i overmorgen :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Hvor er det et fint lile thekøkken du har fået lavet til din skønne skurvogn.Jeg er også helt vild med det lille vækskab.
  Nu er den da snart klar til brug.....mangler bare lidt godt vejr.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 6. Det er bare blevet utroligt flot, ser ud som om det altid har været der. Lækkert skab.
  Vibeke

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare kønt ud Annette. Du er virkelig god til at sætte det hele sammen. Jeg glæder mig helt vildt til at følge din blog hele sommeren, og blive inspireret til lidt mere 'pynt' i uderummene :-)

  SvarSlet
 8. Hej Anette - Hvor ser det fantastisk ud i skurvognen ;o). Der mangler kun lige en lille brændeovn i hjørnet, så kunne man godt flytte ind.
  Jeg må absolut ud og se alle dine herligheder, men tror lige jeg venter, til der kommer lidt mere varme. Jeg kan se du holder åben have det meste af sommeren så vi ses helt sikkert ;o)

  SvarSlet
 9. Den skurvogn er fortryllende! Jeg håber altså også at jeg kan finde forbi og se din have og skurvogn - og dig, selvfølgelig - i virkeligheden i løbet af sommeren!
  Kh Nana

  SvarSlet
 10. Hvor ser det godt ud! Håber du giver dig tid til at nyde en kop kaffe eller the der :-)
  Kold have hilsen
  Susanne

  SvarSlet
 11. Jeg suger det hele til mig... altså din kreativitet, for hvor ville jeg gerne ku bare lidt af det du kan :)
  Smukt, det er hvad det er :o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 12. Det ser rigtig dejligt ud, som altid giver det masser af ideer når man ser hvad du laver.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 13. Sikken et fint køkken, er vild med dit skab på væggen, lige sådan et jeg er på udkig efter.
  Men det ender nok med at min kære husbond selv må lave et på lige det mål jeg søger :-)

  Knus Susi

  SvarSlet