Overnatning / Glamping

torsdag den 28. marts 2013

Det skønneste solskin


Det er lige sådan vejret har været her i denne uge. Godt nok fryser det om natten, men dagene er fulde af solskin og forårsluft. Selv om jorden er frosset endnu, er der dog flere ting som kan laves i haven. Der er stadig et par bede med stauder der ikke er klipped ned, og en gang fejning af fliserne og rivning af gruset pynter altid. 
I går var dynerne ude til luftning, uhm... det var dejligt at komme i seng, med nyvasket sengetøj og forårsfriske dyner :-)
Kan tydeligt mærke at dagene er blevet længere, i går var vi ude i en time efter aftensmaden, så solen gå ned, legede med hunden og fyldte fuglefoderautomaterne op. 

Rigtig god skærtorsdag

8 kommentarer:

 1. Åhh der findes ikke noget bedre end sengetøj tørret i guds fri natur. Der behøver heller ikke være mange varmegrader for at tøjet tørrer, dejligt!
  Go' påske!

  SvarSlet
 2. Jeg tror du bor i et lunere hjørne af landet. Her var solen dårligt fremme i går og på mine fliser er der sne ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Her skinner solen også.........så jeg håber at alt sneen snart forsvinder.
  Rigtig god påske til dig og din familie.knus Jette

  SvarSlet
 4. Solen er lidt blakket her i dag, men den forsøger da. Jorden er så småt ved at tø op, men det går langsomt.
  Du har helt ret, nu er det meget længere lyst og fra på søndag endnu længere.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Ja sådan nogle luftede dyner er bare dejlige... Det er skønt at det er blevet lysere, at kunne se haven imens aftensmaden bliver spist, det er dejligt, og inden længe kan vi forhåbentlig spise ude...

  SvarSlet
 6. Ja det begynder da at gå den rigtige vej:-)
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylladn

  SvarSlet
 7. Hej Annette.
  Hvor er det bare dejligt med forårsfornemmelser og solskinsvejr. Vi krydser fingre for, at solen snart rigtigt tager magten. Vi trænger til forår. I dag har vi haft rigtig travlt her hos mig. Jacob er begyndt at rive udestuen ned og vi nåede også forbi et byggemarked, for at købe et drivhus til mig istedet. Og selvom udestuen ikke er helt væk endnu, har jeg allerede fået mere lys inde i huset, og en smuk udsigt fra både stuen og køkkenvinduet.
  Rigtig god påske.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 8. Ja selvom vi er flere uger bag ud, er vejret skønt. Jeg nød lidt tid i haven i går, vaksetøjet hænger på snoren og blafrer, fuglene synger... Lige om lidt :o)

  SvarSlet