Bed & Breakfast

tirsdag den 12. marts 2013

Dreng og natvioler
Drengefigur i et brus af hvide natvioler (Hesperis). Figuren står på en gammel sokkel fra et solur. De hvide natvioler minder mig om at jeg har et højbed fuld af selvsåede natvioler, og de skal da plantes ud når jorden igen er frostfri. Dejligt at drømme om hvor der skal være hvide brus i maj, på sådan en kold martsdag. Uha hvor er det koldt.
Troede ellers lige at det var ved at være rigtigt forår. Alle mine forårsblomster er kommet ind, så de ikke tager skade af den hårde frost.

11 kommentarer:

 1. Natvioler har netop det skønne, berusende udtryk og passer fint til omgivelserne her. Man hører mange rosende ord om natviol, og i mine såbakker er der nu endelig kommet frø af disse med i år. Det var vist på tide...

  Det bliver skønt når vi skal se dem blomstre i din have igen :)

  SvarSlet
 2. Sikke da en lille kæk mandsperson du har der. Han står da helt perfekt i de søde natvioler. Heller ikke en plante jeg kender til, men fin det er den. :)

  SvarSlet
 3. Han står rigtig fint med de flotte natvioler. :)
  Håber snart frosten går væk.

  Ha' en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 4. Skønt billede, men du har ret, det er svært i denne kulde at forestille sig, det ser sådan ud i maj.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Dejligt billede, der er ikke noget at sige til vi går og sukker og ikke kan vente længere, på det der kommer.
  god dag til dig Anette.
  Kh Linda

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Fin lille mand i et brus af blomster.Men desværre bliver det ikke foreløbig at vi kan opleve det.God dag Jette

  SvarSlet
 7. Skønne natvioler.
  Fin lille drengefigur. Den måtte gerne stå i min have. Jeg holder meget af have figurer, ja så meget at vi også sælger dem.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 8. Uhm.. Natvioler. Er det ikke dem der dufter helt fantastisk?

  Hvor er han sød din "dreng"
  Havde - indtil for et par år siden - en tissende dreng i haven. Under en heftig fordboldkamp væltede han og kroppen skilte ad i flere stykker. Forsøgte at lime ham, men det blev han ikke så køn af, og tissemanden kunne vi ikke finde.?.. Nu ligger hovedet og pynter i drivhuset. Resten måtte desværre til de evige skulptur-marker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo de dufter helt fantastisk om aftenen :-)
   Trist med din tissende dreng, men så havde i glæde af ham, den tid han boede hos jer. Hovedet er så et kært minde, og kan genbruges i div. stilleben :-)

   Slet
 9. Suk - ja det er svært at vente, nu må det altså gerne blive forår. Hvide natvioler må jeg lige skrive mig bag øret, når de hvide drømme skal udleves ;o)

  SvarSlet
 10. Hej Anette hvor ser det fint ud med drengen og de hvide natvioler.Jeg er jo paa besoeg hos min datter i Brisbane,Aus.Jeg har vist hende billeder fra din blog og hun siger det er jo lige vores stil.Vi siger begge to, det er flot at bygge en skurvogn for at nyde solnedgang.Lige nu nyder jeg at mit barnebarn Hannah paa 2aar siger kom nu Bedstemor.Vi skal huske at nyde livet.
  Hilsen Hanne.

  SvarSlet