Bed & Breakfast

mandag den 11. marts 2013

Skurvognen færdig


Nu står skurvognen færdig, med fast inventar :-) dvs. tekøkken og bænk. Så nu er den klar til at flytte ind i :-)
Gulvet blev et massivt fyrretræs gulv, det har fået lud og sæbebehandling. Ikke det mest praktiske, men det smukkeste. Når det bliver slidt, må det være en ekstra charme. Hvis det bliver helt slemt kan det jo slibes og blive som nyt igen.
Når jeg har fået møbleret skurvognen, er min mor sikkert færdig med at sy. Hun er i gang med at sy forhæng, dug, puder og hynde til bænken, samt viskestykker. Det bliver en hyggelig dag, når vi sammen skal hænge forhænget under køkkenbordet og dække bordet med dugen, stille puderne på bænken og i sengen. Og så skal vi have kaffe og te derude :-) 
Jeg fik forleden dag en rigtig fin gave med posten, fra en sød blogger, gaven får i at se senere, den er lavet specielt til skurvognen, og noget så fin :-)

25 kommentarer:

 1. Hvor biler det dog et pragtfuldt sted.... :)

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Sikken en vogn du/I har fået stablet på benene, det ligner jo en hel million. Der bliver vist ikke mange stunder I får i stuen mere efter dette flotte rum er kommet til. Lyst, dejligt og indbydene ser den ud, den kommer vist til at overhale lysthuset inden om og bliver det fortrukne sted når i har gæster. Selvom lysthuset har en helt fantastisk charme og sin stemning.
  Rigtig god dag til dig Anette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Nej hvor er det fint, sådan en kunne jeg også godt tænke mig, så kunne det agere legehus/male værksted mens lillepigen er lille og så kunne moderen glæde sig til at overtage senere :)

  SvarSlet
 4. Rigtig flot, den er I sluppet godt fra, sikken en masse glæde I kan få af den.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hvor er det blevet flot, det er imponerende hvor stærkt det går med at få den færdig (jeg kunne blive lidt misundelig) og sikken en finish. Det er jo de sidste detaljer der gør at den ser lækker ud. Stor ros til din mand, han er godt nok dygtig.
  Jeg forstår godt du glæder dig til din mor og dig skal hygge med det sidste.

  Rigtig dejlig dag til dig.
  Linda

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Hvor er der bare blevet flot i din skurvogn.Og når så din mor får syet de sidste ting og i får det hele på plads.........så har i et dejligt fristed med den skønneste udsigt.
  Rigtig god dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Ej hvor er den blevet fin og så rummelig den ser ud. Lige til at flytte ind i :o)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Ih altså, misundelse er sådan en grim ting, men er nu en smule misundelig på den gode måde. :-)
  God fornøjelse med at indrette. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 10. Det er et fantastisk resultat, nu begynder det sjove for alvor. Her kommer du til at tilbringe meget tid :-)
  God fornøjelse med indretningen, glæder mig til at se mere.
  KH Susanne

  SvarSlet
 11. Hvor ser det altså bare hyggeligt ud :-) Jeg er også enig I at I har været virkelig gode til at få detaljerne flotte. Er også misundelig på den gode måde :-)
  Jeg har fulgt med i din blog det sidste stykke tid og læst tilbage i tiden også, men jeg tror ikke jeg har fået kommenteret før.
  Men jeg synes du har en dejlig blog, og jeg er vild med din måde at pynte alle vegne, så jeg glæder mig til også at følge med når foråret og sommerens blomster begynder at blive midtpunkt.
  Hilsen Hanne i Haven

  SvarSlet
 12. Det bli'r altså bare så godt

  SvarSlet
 13. Er skurvognen til eget brug eller har du planer om bed & breakfast? Den er blevet flot, lys og venlig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er til eget brug Ulla. Vi er enormt dårlige til at tage os sammen til at komme på ferie, vil hellere være hjemme. Vi har faktisk planer om at sove derude, når det er rigtig varmt :-)

   Slet
 14. NEEEEEEJ et dejligt sted i har fået med jeres skurvogn der kommer I da til at tilbringe 1000 vis af timer, den er jo helt fantastisk hyggelig ! Jeg gælder mig virkelig til fortsat at følge projekt skurvogn.
  God aften
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 15. Hej Anette hold da op hvor ser det hyggeligt ud kan godt lide den lille finesse med vinduet fra te køkkenet. Og vedr gulvet her har vi også valgt et trægulv i kolonihaven nok heller ikke det mest praktiske men det flotteste :-) Knus Else

  SvarSlet
 16. Sikke et dejligt sted og hvor er jeg glad for, at du valgte trægulv! Og ja lad det få godt med sæbe, så kommer det til at gå fint...gamle huses gulve står jo også endnu, selvom man nok ikke just har gået på strømpesokker hele vejen:0).
  Tillykke med det sted - mon ikke I kommer til at leve derude!

  Kh Katinka

  SvarSlet
 17. Hvor ser det bare godt ud, bare det var mig der skulle igang med at indrette, det kunne være skønt :-)

  Glæder mig til at se meget mere <3

  Ha´en dejlig aften

  Knus Susi

  SvarSlet
 18. Hvor er det blevet flot.
  Jeg glæder mig til at se når du får møbleret.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet
 19. Det ser godt ud. Så lige at du skriver den er til privat brug, ellers ville jeg sige at der kun mangler skiltet med B and B :-)
  Kunne da godt tænke mig at overnatte i den.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 20. Så er alt stoffet klippet. Skal bare syes sammen. Til weekenden vil det blive leveret. Glæder mig også rigtig meget til at se,når vi får det hele stillet an.
  Hilsen mor

  SvarSlet
 21. Hej Annette.
  Hvor er det blevet fint. Jeg glæder mig til at se hvor hyggeligt du får den færdig indrettet. Sikke en sød blogger, der sådan sender dig gaver. Det er sørme ikke dårligt. Tillykke med din færdige skurvogn.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
 22. Hvor er det dejligt at høre din moder syer forhæng og deslige sikken en gave...hilsen grethe

  SvarSlet
 23. Hvor er det fint! :D Og et forhænget er simpelthen så smart og chamerende en løsning til at gemme ting væk med.

  SvarSlet