Bed & Breakfast

onsdag den 13. marts 2013

Fuchsia


Nu kan det ikke vare så længe inden jeg skal til at genoplive mine fuchsiaer. I efteråret arvede jeg min mosters og hendes kærestes samling, da de skulle flytte i lejligheder. Der er mange fine eksemplarer, både opstammede og hængende i potter. Det bliver spændende om de bliver lige så flotte hos mig. Tønnes som min moster kæreste hedder har lavet de fleste selv, af stiklinger. Den hvide på billedet købte jeg sidste forår for en tier i Rema, og jeg må sige at den gjorde det rigtig godt og var til stor glæde hele sommeren. Den står her sammen med en pletter i luften, som er super fin at have udendørs i krukker.

6 kommentarer:

 1. Held og lykke med genoplivningen! Den hvide du viser er da ualmindeligt smuk! Den kommer vi forhåbentlig til at se billeder af igen til sommer :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det fint med hvid fuchsia, den syntes jeg ikke at have set før, sådan een kunne jeg godt have lyst til at dyrke! Held og lykke med genoplivningen! :)

  SvarSlet
 3. Det er for besværligt med fuchsiaer, jeg har ikke plads til dem, men jeg følger gerne med i, hvordan Tønnes´ stiklinger klarer sig hos dig :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Håber det lykkes at få genoplivet fuchiaerne, det er så flotte og blomstre på livet løst, det bliver spændende :-)

  SvarSlet
 5. Det ser bare rigtig godt ud. Du kan også plante pletter i luften direkte ud i haven ligesom husfred der kommer igen år efter år, men breder sig ivrigt...
  Held og lykke med fuchsiaerne, de er så flotte!
  Go' aften til dig!

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Hvor er den fin den hvide fuchia.Jeg er ikke så meget til de røde.Men jeg er også vild med pletter i luften i krukker.
  Har også nogle under mine rhodo.Håber de viser sig igen.God aften til dig knus Jette

  SvarSlet