Overnatning / Glamping

lørdag den 30. marts 2013

Fuglebur uden fugl


Da jeg tidligere på måneden var i Århus, fandt jeg dette fine gamle fuglehus på et loppemarked. 
Det var jeg nød til at have med hjem :-) Det er det største i min lille samling af gamle fuglebure. Det står nu forårspyntet med grene, forårsløg og en lille rede i hø. 

10 kommentarer:

 1. Kære Anette

  Smukt ser det ud.
  Mon ikke at du skal være sporhund i dit næste liv, men den næse som du er udstyret med finder du altid gode og brugbare sager. :-)
  Samtidig er du rigtig god til at sætte dem sammen så det kommer til at ligne noget. Jeg tror at jeg skal sidde i din lomme i en måneds tid (nu er der jo blevet plads efter det imponerende vægttab) for at lære kunsten af. Det hjælper jo ikke at sidder på væggen, der bliver jeg jo bare slået ihjel. :-) :-) :-).

  Forsat rigtig god dag Annette.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Du skal være velkommen til at sidde i min lomme, eller gå ved siden af Pia. Håber at i snart slipper af med sneen derovre. Rigtig god påske.
  Knus

  SvarSlet
 3. Ja selv et gammelt fuglebur bliver flot under din påvirkning. Du er god til sådan noge.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig blog du har her, den må jeg heller følge.

  SvarSlet
 5. Smukt - som altid :-)

  SvarSlet
 6. Ville nu også foretrække din fine opstilling i buret end en fugl :-)
  God påske
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 7. Ja hvem siger der kun skal være fugle i et fuglebur... det ser da bedre ud med forårsblomster ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 8. Hehe Anette. Det er sørme et gammelt papegøjebur fra den gang de stakkels intelligente fugle sad og fik knald i låget af at sidde i al, al, al for små bure. Når det er sagt, har min egen gøjelas et magen til (i en del bedre stand) nede i haven, så han er i sikkerhed for røvfugle, når ikke jeg lige sidder ved siden af ham under parasollen. Det egner sig en hel del bedre til at være pyntebur hos dig, end til at indeholde en levende piphans :-)

  SvarSlet
 9. Hej Annette.
  Faldt tilfældigvis over din blog her til morgen. Waau en flot have de har, jeg har jo kigget et stykke tilbage fra dengang der var havevejr;-)
  Men egentlig var det fugleburet der fangede mig først, jeg har nemlig lige selv lavet et fuglebur i pil. Og min tanke var også at det skal fyldes med blomster. Kig forbi hvis du har lyst.
  Mvh. Hanne

  SvarSlet