Overnatning / Glamping

torsdag den 14. marts 2013

En pose blandede sommerblomster


Dette var hvad der kom ud af en pose med blandede sommerblomstfrø, sidste sommer. Frøene havde jeg fået sammen med mit Isabellas blad. Der var til mange dejlige sommerbuketter i den blanding. Er ellers normalt gået uden om frøblandinger, da jeg ikke tidligere har haft så stort held med dem. Måske fordi jeg har luget dem op, fordi jeg ikke vidste hvad det var, men med alderen og erfaring bliver man klogere :-) Så i år skal jeg da have en blanding igen :-) Måske overlevede frøplanterne fordi de stod i et højbed, hvor jeg kun håndluger. Tidligere havde jeg køkkenhave med rækker og lugede med hakkejern.

9 kommentarer:

 1. Jeg såede også sommerblomster sidste sommer, bare en pose af de billige, der kom stort set ikke andet end morgenfruerne. Det var ikke et sted, jeg lugede ret meget.
  Jeg ser lige, at du har åben have i samme tidsrum som mig, hos mig er det efter aftale.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Der var du godt nok heldig,jeg har prøvet flere gange men hos mig lykkes det ikke særligt godt. Det er skønt at kunne plukke buketter i egen have.Håber at det lykkes for dig igen i år.
  Knus Leila

  SvarSlet
 3. Dejligt at kunne gå ud i haven og plukke en buket.
  Jeg kommer desværre også til at luge frøene op :( Det må jeg gøre noget ved i går og tænke mig godt om når jeg luger :-))

  Ha' en dejlig dag.
  Knus Birgitte

  SvarSlet
 4. En havenabo brugte samme frøpose uden at luge. Det blev slet ikke så flot. Måske det har noget at gøre med, at der var mange frø i posen, så arealet de blev sået på skulle have en vis størrelse? Jeg er så afgjort ikke ekspert i det med at så.

  SvarSlet
 5. Det ligner da en succes! Jeg plejer også at blive skuffet over de blandede sommerblomster, men måske skulle jeg prøve igen ...

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Utroligt hvad man kan få ud af et brev frø.......skønt syn.
  Og dejlig at kunne gå ud og plukke en smuk buket blomster fra sin have.God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Det ser rigtig dejligt ud og det er skønt at kunne plukke en buket og tænke på at den næsten ikke har kostet noget.

  SvarSlet
 8. Jeg er bestemt heller ikke til de blandede frøposer, ikke desto mindre har jeg lige købt en stor en af slagsen. Nu vil jeg nemlig prøve at smide blomsterfrø i kanten af den mark som vores grund støder op til. Der sker vel ikke noget ved at hjælpe naturen lidt på vej... ;o)

  SvarSlet
 9. Sidst Var Iasbella på Ledreborg Slot, og der fik jeg en pose med blandede blomster. Der kom heller ikke så mange.
  Jeg har nok været for frisk og uerfaren med lugejernet.
  Dit bed er flot, og det er da dejligt at kunne gå ud og plukke en smuk buket.
  Kh Linda

  SvarSlet