Bed & Breakfast

fredag den 1. marts 2013

Den dejligste forårsmorgen, d. 1 martsSå starter foråret officielt i dag, og det er på den bedst tænkelige måde, med det dejligste solskin, vindstille og fuglene synger så det er en fornøjelse. Det kan kun blive en fantastisk dejlig havesæson, jeg glæder mig til alle de dejlige timer der ligger forude med jord under neglene, dasen i hængekøjen, grill, nye kartofler, solnedgange, en tur til stranden, udendørs måltider, gæster og blomster i enorme mængder :-)
Snuppede lige et par billeder på morgen rundturen i haven.

Ønsker jer alle en dejlig første forårsdag

7 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Du ønskes også en dejlig forårsdag, herover er det også et fantastisk vejr med fuglesang, traktorer med gødningsspreder, høj sol og en hund der elsker at være ude. Lad os håbe det bliver kendetegnet for den nye havesæson.
  God dag.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Åh ja det er virkelig skønne stunder der venter os. Jeg glæder mig osse :-)

  Kh. Anne-Mette

  SvarSlet
 3. Også en rigtig dejlig forårsdag til dig Anette. Her på Fyn er det super vejr solen skinder fra en skyfri himmel og temp. siger 8 grader ja hvad mere kan man ønske sig på en fredag :-) Tak for en rigtig hyggelig snak igår.Knus og rigtig dejlig weekend Else Fogt

  SvarSlet
 4. Ja, man må da sige at vejret har forstået at det er forår fra og med i dag :-) Jeg har lige drukket en kop kaffe på terrassen!

  SvarSlet
 5. Nå fikk jeg virkelig lyst til å flytte litt lengre syd. Sneen ligger tykk her i hagen våres og jeg må nok vente enda et par uker før hagen våkner til liv.

  SvarSlet
 6. Ja hvor vi glæder os, og hvor har vi nydt det i dag. Vi havde dog "fornøjelse" af en kølig vestenvind.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 7. Også et skønt forår til dig.

  SvarSlet