Overnatning / Glamping

tirsdag den 5. februar 2013

Opgravning af trærødder


Så er trærødderne blevet gravet op, der hvor skurvognen skal stå. Der er også gravet muld af og støbt punktfundamenter til skurvognen at stå på. Man kan godt sige at vi kommer lidt nemt om ved det hårde arbejde herude på landet, og bruger maskiner hvor det kan lade sig gøre.
Punktfundamenterne er dækket med vintermåtter, så de ikke fryser. Det næste er at der skal kørers sand på til fliserne. 
På det øverste billede kan i se hvordan skurvognen kommer til at ligge i forhold til huset gavl og den hvide have. Altså parrallet med huset gavl.

12 kommentarer:

 1. Det går fremad, snart kan den komme på plads. Har I selv maskinerne?
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Ja det varer ikke så længe nu. Min mand har maskinerne.

   Slet
 2. Hej Anette

  Det går stødt fremad med jeres projekt skurvogn og så kan man sige vejret var begyndt at vise sig fra sin fine side, men jeg skal love for at kulden er kommet tilbage igen og den næste uge ser heller ikke særlig havevenlig ud, men lad os så håbe at det snart vender igen. Der var noget med et lille dyr som var blevet vågnet og når det ikke kunne se sin egnen skygge, ville foråret komme tidligt,den have aldrig kludret i det, meen lad os nu se om det holder, selvom det ville være dejligt.
  Dejligt når man har muligheden for at få maskiner ind i haven til at lave det grove arbejde, det bliver det lidt nemmere af, men problemet kommer så når man når at få fyldt op med planter og pladsen bliver lidt trang, så er det kun spinat armene tilbage. HiHi.

  God dag til jer alle derude.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Dejligt at det går fremad med projekt skurvogn.Som du skriver,så går det det jo lidt nemmere når man har de store maskiner til det grove arbejde.
  Nu driller vejret igen,men det er jo bare at være lidt tålmodig.......det er jo stadig vinter.
  God dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. Der sker da noget hos jer. Godt i selv har maskiner til det hårde arbejde. Vi bruger også maskiner, hvor det nu kan lade sig gøre.
  Jeg glæder mig til at se, når skurvognen er kommet på plads.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 5. Ja så kan det gå hurtigt, når I selv har maskinerne. For med håndkraft ville det da være noget af et projekt! Pyha men selvfølgelig giver det »muller« ...Arrrrh... dem får vi på anden vis i haven!

  SvarSlet
 6. Bliver så fantastisk for jer.

  Og tak for din søde kommentar. Mit hoved bliver proppet med idéer fra dig og din blog - men de kommer til at vente til det bliver havevejr ;o)

  Kh Lise

  SvarSlet
 7. Et skridt nærmere målet, det er en super fin placering skurvognen får ;o). Det er dejligt i har adgang til maskiner, da trærødder kan være seje at bakse med. Glæder mig til at se det færdige resultat ;o)

  SvarSlet
 8. Hvor bliver det spændende.! Ikke mindst for jer, men så sandelig også for os andre der får lov at se med. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 9. Det er da det eneste rigtige, at bruge maskiner til at grave store rødder op med.
  Vi er selv i gang med at fælde en hel del buske og træer, men når rødderne skal op, bliver der bestilt en entreprenør til at klare den opgave.

  SvarSlet
 10. Hold da op... sådan nogen maskiner går vist ikke af vejen for frostbunden jord! Her går jeg rundt og kan slet ikke komme igang med mine småprojekter pga. frost i jorden :D
  Det bliver da et superdejligt hjørne i haven i der får skabt jer :)
  Fortsat god dag.

  SvarSlet
 11. Det er dejligt selv at have maskinerne til det grove, vi har nu ikke alt, men en traktor kan nu også hjælpe en del :-)
  Det bliver spændende at se hvordan det kommer til at se ud når det er færdigt.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet