Overnatning / Glamping

mandag den 25. februar 2013

Forårsoprydning

Tænk at dette bed om kort tid er meget lilla, af store klumper krokus.

 Jeg er i fuld gang med at klippe stauder ned og rive blade og grene af. Noget der virkelig pynter. Jeg kan tydeligt se hvor langt jeg kommer :-)Jeg fjernes ikke alle de visne blade, kun det groveste.Grunden til at jeg starter så tidligt er at jeg synes de små løgblomster kommer bedre til deres ret når de ikke delvist er væk i gamle blade, visne staudetoppe og nedfaldne grene. Her er det krokus der er på vej op. Herunder er det nogle kugleprimula.


Hvis jeg venter til løgene står i fuld blomst, så ødelægger jeg alt for meget, når jeg kommer med løvriven. Jeg luger lige den smule ukrudt der er når jeg er igang.

14 kommentarer:

 1. Jeg er også lidt træt af de visne blade i bedene, men ved ikke om det er for tidligt at fjerne dem endnu, hvis vi får mere frostvejr.
  Hvis nu solen kommer som de har lovet, ja så er jeg at finde i færd med at rive blade sammen og klippe stauder ned :)
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 2. Glæder mig til at se bedet fyldt med lilla krokus.. Må være vidunderligt at have så meget at glæde sig til :o)

  SvarSlet
 3. Åh, det ser dejligt ud hos jer! Her har vi stadig meget sne. Den må gerne smelte lidt hurtigere, tak!

  SvarSlet
 4. Det ser jo dejlig forårsagtigt ud hos jer! Jeg glæder mig også til at klargøre bedene, men vi har så meget sne, at der ikke er nogen visne blade at se, eller ærgrer sig over! :)
  Ønsker dig en dejlig ny uge!

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Ja! vi har også en del sne endnu.Så jeg vil lige vente til det er væk,og det bliver lidt varmere.Men det pynter da,og jeg er også helt vild for at komme igang........måske i weekenden.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Dejligt at se det ikke kun er mig, der griber hver en chance for at komme i haven :) Med det samme solen viser sig, er jeg også ude og klippe, save og rive :) Jeg tror dog du har mange flere tidlige blomster end her, jeg har kun erantis, men mon ikke jeg får plantet nogle flere i år.

  Kh Ina fra vestrup-vintage.

  SvarSlet
 7. barnebarn, skurvogn og et spirende forår! Så kan man ikke forlange mere. Hjertelig tillykke med det hele.

  SvarSlet
 8. Åh...hvor jeg også gerne vil ud i min have :-) Har stadig en lille smule sne på græsplænen, men det varer ikke længe så er jeg derude :-))
  Flot ser det ud hos dig, med alle de små forårsblomster der kommer op i din have.

  Knus Birgitte

  SvarSlet
 9. Hvor ser det bare godt ud når haven bliver nyfriseret.
  Vi har stadig sne liggende, men manden tog sig kærligt af terrasserne i sidste uge. Resten kommer til at vente lidt endnu.. Men forhåbentlig ikke alt for længe :o)

  Ha en rigtig dejlig aften.
  Knus

  SvarSlet
 10. Her er haven fyldt med sne, så de visne blade kan ikke ses endnu. Desuden har jeg grandækket hele forhaven, så når sneen smelter, kan man ikke se bladene. Jeg venter lidt endnu.....

  SvarSlet
 11. Jeg har også været igang med at klippe Staudetoppe, men noget afklip og blade har jeg ladet ligge.Vi fik et drys sne igår,så jeg har ikke fået så meget lavet som jeg gerne ville, men lige pludselig er her forår.Tænkt der er nogen der hader havearbejde!
  Hilsen Hanne

  SvarSlet
 12. Hvor ser det helt fantastisk og hyggeligt ud. Du er en flittig bi ;)
  Vh
  Hexia ;)

  SvarSlet
 13. Ja det er næsten ikke til at holde sig fra havearbejdet når det er sådan lidt forårsagtigt i vejret... jeg er dog ikke kommet dertil endnu ;o)

  Ha en go aften...

  SvarSlet
 14. Hold op hvor er du flittig. Jeg har lige været ude i haven for at kigge, men da jorden endnu er frosset, så gik jeg inden for igen.
  Ha´ en god tirsdag.

  SvarSlet