Overnatning / Glamping

lørdag den 2. februar 2013

Lidt forårsstemning
 
I udestuen har jeg bla. en lille trappe reol. Lige i øjeblikket er der kvædegrene fra haven ( de har stået i køkkenet et par uger ) gule påskeliljer, krokus i potter og hyacinter. I den lyseblå kande er der buksbum fra haven. Denne lille opstilling kan nydes fra stuen. Blomster og grene holder længe i den kolde udestue. 
God weekend

13 kommentarer:

 1. smukt.. Jeg kan næsten dufte blomsterne ...
  Lækker trappereol

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tine. Ja det er en skam at man ikke kan sende duft med indlæggene :-) Sådan en trappereol er sjov at lave små stilleben på, det kan næsten kun blive godt.

   Slet
 2. Dejligt! Og så har du igen givet mig en idé. Det var dig der lærte mig at tage magnoliagrene ind. Nu skal jeg da også i gang med kvæden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nana. Det glæder mig at du kommet i gang med at tage grene ind fra haven. De giver så stor en glæde og er noget af det jeg nyder meget her om vinteren. Til foråret når de springer ud i haven, er der så meget på en gang,at det kniber med at nå at nyde hver enkelt.

   Slet
 3. Hvis foråret ikke vil komme af sig selv, så må vi hjælpe lidt til - det ser knagme godt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sussi. Tak, ja jeg elsker at skabe forårsstemning. I dag har vejret også været næsten forårsagtigt her, med sol og ganske mildt, har været ude det meste af dagen.

   Slet
 4. Hvor ser det dejligt forårsagtigt ud, skønne billeder..;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda, ja jeg elsker jo at skabe forårs stemninger :-)

   Slet
 5. Kære Fru Pedersen,
  Du er virkelig god til det med små udstillinger, det er altså imponerende. Din blog er en af min yndlings!
  Jeg har i øvrigt skrevet lidt om dig på min egen blog - håber det er okay. Vi kan vel godt reklamere lidt for hinanden, ikke?
  Lune hilsener, Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mathias. Tak skal du have, det gør mig meget glad. Kan til gengæld fortælle dig at jeg altid læser dine indlæg, men ikke altid lige får lagt en kommentar. Du er så forfriskende og har en dejlig humor. Det er helt okay at du skriver om mig på din blog, sikke en fin reklame, jeg har fået.

   Slet
 6. Hej Anette.Ja! jeg siger som Mathias Emil.Skønne opstillinger du altid viser.Min udestue bliver mest brugt til opbevaring af havemøbler og andet der ikke er plads til andre steder her om vinteren.
  God aften til dig knus Jette

  SvarSlet
 7. Tak Jette. Hos mig behøver havemøblerne ikke komme ind allesammen, det giver en dejlig stemning i haven at de står derude om vinteren. Måske nogle af dine også kunne komme ud, så du kunne få dig et lille forårshjørne, hvor du kunne sidde med en kop kaffe :-)

  SvarSlet
 8. Det er da bare vildt hyggeligt :)

  SvarSlet