Overnatning / Glamping

mandag den 4. februar 2013

Natvioler


Den dejligste duft breder sig omkring natviolerne, specielt om aftenen. Natviolerne er faste i min have, de er 2 årige og sår flittigt sig selv. De fås i hvide og lilla. De passer rigtig fint ind i den romantiske have, med det fine blomsterbrus, og det at de dukker op af sig selv, rundt omkring. Så er det ikke en man kender, er den absolut et bekendtskab værd :-)

12 kommentarer:

 1. Dén kender jeg! - I modsætning til gårsdagens foldeblad som jeg ikke kendte - og den er bare dejlig! Den har nemlig det-der lidt vilde, romantiske look jeg (vi?) kan lide :-)

  SvarSlet
 2. Ja, den er både smuk, dufter og er supernem at så. Hvad mere kan man ønske sig?

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne, jeg såede dem i efteråret og nu kan jeg jo se, at de små planter skal plantes i grupper - måske kan jeg glæde mig over samme syn - hvis det lykkes for mig :)

  SvarSlet
 4. Der er plads til meget af alt hos dig, det ser godt ud.
  Kh
  Lisbeth

  SvarSlet
 5. Meget romantisk med de yndige natvioler! Jeg har aldrig selv haft den i haven, men har købt frø af den, så jeg glæder mig til også at nyde synet og duften af disse blomster :)

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Hvor du logger os med alle de dejlige blomster du viser.Vi vil jo ha`det hele i vores haver.
  Men tror nu ikke at jeg kan få plads til den smukke natviol.
  God dag Jette

  SvarSlet
 7. Hvor er den dog smuk.
  Den må jeg da hvis kigge efter.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 8. Du har ret i at det er en dejlig plante, dejlig duft og let at have med at gøre, men man skal dog være over den, ellers breder den sig for meget. Jeg har både den lilla og den hvide, såede dem for nogle år siden og derefter kommer de af sig selv.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 9. Dejligt ser det ud og det er lige før jeg også kan dufte dem.
  Jeg har ikke selv natviol i haven, men har tit tænkt at det var en af de blomster jeg vil have indført, hvilket du virkelig får bekræftet.
  Dejlige billeder.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
 10. Jeg kan ikke undvære natviol i min have,og den blomstrer forholdsvis tidligt,og jeg kan godt lide den selvsår. Den hvide Foldblad er blevet skrevet ned på mine lister.Der bliver efterhånden skrevet mange navne ned efter jeg er begyndt at kigge på forskellige blogs.Mange hilsener Hanne.

  SvarSlet
 11. Kære Hanne - Hesperis er helt uundværlig. Smukke, smukke billeder. Kh Claus

  SvarSlet
 12. Undskyld, undskyld - mente selvfølgelig 'Anette'. Det må være på grund af indlægget ovenfor, at jeg kom til at skrive 'Hanne'

  SvarSlet