Overnatning / Glamping

torsdag den 7. februar 2013

Grav en tot vintergækker opAt grave nogle af de løg op jeg har i haven og sætte i potter og krukker er noget, jeg har stor glæde af hvert år. Når løgene kommer op i en potte, ser de ligesom ud af lidt mere og de kommer lidt op i øjenhøjde, så man bedre kan se og nyde dem. Hos mig kommer de på havebordene og indgår sammen med andre ting i små stilleben. Når løgene senere er afblomstret bliver de delt og plantet ud i haven igen. Løgene jeg har gravet op er alm. vintergækker og dorthealiljer.
Når vi holder fødselsdag her i februar kommer der nogle potter på bordet sammen med andre forårsløg. 

12 kommentarer:

 1. Hvor ser der godt ud og sikke en god ide, i stedet for at at købe nyt hele tiden. :-)
  Kram
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Jep. Det er en god idé!

  SvarSlet
 3. Hej Anette.Ja! det ser da bare rigtigt godt ud på dit havebord.Du kan bare det med små stilleben.
  God dag til dig knus Jette

  SvarSlet
 4. Det gør jeg også,Så får vi samtidig løgene delt. Hvor er den flot den aflange krukke. Sidst på efteråret plejer jeg at købe løg billigt, dem planter jeg også tit i krukker, dels fordi det kan være svært at se hvor der er plads i haven, men også bruge potterne til at "pynte" op med.
  Mange hilsener fra Hanne.

  SvarSlet
 5. Jeg gravede en stor klump op i lørdags og lavede små dekorationer med vintergækker og efeu ranker. De står i min vinduskarm i køkkenet, og det er som om at morgenkaffen smager med dem foran mig :O)

  SvarSlet
 6. Jeg har også gang i spaden, når løgene pibler op. Jeg kan se at mine vintergækker elsker at blive delt, når de er blevet til en stor klump, så det er jo godt både for synet af forårskrukkerne, men også for selve løgene, som trænger til blive delt.

  SvarSlet
 7. Rigtig god ide, men jeg må nok vente lidt endnu. Der er ikke megen liv her hos mig, men det kommer nok lige pludselig.
  Med venlig hilsen
  Lene Jensen Nordjylland

  SvarSlet
 8. Ja det plejer jeg også at gøre, men lige nu er jorden for frossen til at komme i, så jeg må vente lidt endnu. Men det ser flot ud hos dig!

  SvarSlet
 9. Hold da op hvor er det bare en flot stilleben du har lavet her.. Smukt.. Desværre har jeg endnu ikke så mange vintergækker i haven. Der var en gang mange men da vi købte ejendommen for 8 år siden, valgte vi at lave alt om til græsplæne og der røg en del af alle vintergækkerne desværre.
  Men så er det godt jeg kan nyde dine her på bloggen :o)

  SvarSlet
 10. Fin ide! Her er det 30 cm snø, så jeg må nok være tålmodig noen uker til.

  SvarSlet
 11. hvor ser det fint ud :0) Jeg plejer også at grave op og tage indendørs, men har egentlig aldrig brugt dem i krukker udendørs, så det skal jeg da helt sikkert nu - tak for inspiration..
  Rigtig god aften

  SvarSlet
 12. Hvor ser det fint ud - åhhh hvor man længes efter noget forår :-)

  SvarSlet