Bed & Breakfast

mandag den 5. oktober 2015

Nymalede legehuse.

Vores gamle legehuse er blevet malet igen, måske for sidste gang. De er bestemt ikke nye mere, tidens tand har sat sit spor. Men nu står de nymalede og fine igen. 
 Egentlig var det meninger at det lille legehus skulle have været skiftet ud, med et nyt magen til, men det har vi ikke nået i årets løb. John har repareret døren, så den igen kan åbnes, så nu er det da brugbart igen. Der er råd i bunden af pladerne på siderne, da de har været i kontakt med jorden, så derfor havde vi planer om en udskiftning. 
Nå men det står da endnu og nymalet, ser det ganske fint ud.


Rart at kunne se hvor langt man kommer :-)


På afstand så de små legehuse egentlig meget fine ud, men tæt på skreg de efter maling. Så selv om jeg godt kan lide det rustikke og afskallede til nogle ting, så var her en grænse :-)


Vældig fine igen, og klar til årets julehave.


Indenfor i det lille legehus, er der nu næsten klar til julehaven, der mangler kun det grønne, jeg kan simpelthen ikke styre mig :-) og når døren og skodderne er lukkede, er der ingen der kan se det :-)
Så nu er årets julehave igang, en dejlig fornemmelse, der er 6 uger til den åbner. På de 6 uger bliver haven forvandlet til en romantisk grøn eventyrlig julehave, med alt hvad mit julehjertet begærer.


Legehusene har eget husnummer, det samme som vores hus, skiltet er bare meget mindre og passer perfekt i størrelsen. Skiltet fik nye skruer, for de gamle var godt rustne, selve skiltet er også begyndt at ruste lidt, men det kommer det jo kun til at se gammelt ud af :-)


3 kommentarer:

 1. Hvor er du dog flittig, Anette! ��
  Mvh Annalise Lønstrup

  SvarSlet
 2. Hvor er de dog fine og hvor er I dog dygtige på det matrikelnummer;-)

  SvarSlet
 3. Jeg er jo også begyndt at kalde min krukke have for julehave, det har jeg lært af dig! Og i Sommerens løb her jeg også samlet mig et par røde ting til. For grønt og rødt er mine favorit jule farver, især ude. Blandt andet har jeg på genbrug fundet et par kæmpestore røde lanterner, kan næsten ikke vente.
  To do:
  Køb store bloklys
  Sæt igang!
  God arbejdslyst, flittige dame!
  Lene

  SvarSlet