Overnatning / Glamping

søndag den 15. maj 2016

Udendørs etagevask.

Jeg fik i vinters et gammelt servantestel forærende af en veninde. Det har nu fået plads ved tørresnoren bag den lille skurvogn. Et hyggeligt lille arrangement der får smilet frem.

 Vasketøjet på tørresnoren, understreger den romantiske sommerstemning, der hersker i haven.

 Den lille skurvogn er primitiv, så tankerne ledes over på at man jo kunne få sig en etagevask ved det lille bord med servantestellet. Har du lyst at se hvordan den lille skurvogn ser ud indeni, så se HER  B&B gæster der bor i den lille skurvogn benytter toilet og bad i Fru Pedersens hus.


Englen sidder så fint på konsolbordet, der er bygget af murertreller. 


Bistaden er også at finde i krattet bag den lille skurvogn. Endnu en nostalgisk detalje, som glæder øjet. Der er ikke bier i, da staden er tom indeni.


Her nydes pinsedagene i haven med glade havegæster.

6 kommentarer:

 1. Så smukt du har det Anette og så fredfyldt det ser ud.
  Den skurvogn er noget af det smukkeste. Mit højeste ønske i haven......
  Men det forbliver vist kun en drøm.

  Rigtig dejlig 2. pinse dag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Kære Anette. Jeg håber din have er velbesøgt, for det er en stor fornøjelse at se hvordan du udvikler og pynter. Smukke hornvioler, som har fået lov til at udvikle sig i det rette potter, de er nu så fine. En engel til at skabe ro og harmoni. Jeg får da helt lyst til at tage bilen og køre den lange tur op til dig og lige få lidt flere blomster vitaminer :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 3. Hvor ser det skønt ud. Sådan et servantesæt er guld. Når jeg kigger på dine billeder, kan jeg se fordelene ved overdækkede pladser. Det giver en særlig stemning, og de er lettere at gøre hyggelige.
  Kh, Karen

  SvarSlet
 4. Kære Anette.

  Du hitter stadig på. Og finder på nye søde og kønne overraskelser til dine mange besøgende. Gætter på, at du slet ikke kan lade være.

  Vil lige ønske jer en rigtig god havesæson 2016. Foreløbig kan vi bestemt ikke klage over vejret. Har jo allerede haft væsentligt flere sommerdage, end vi havde hele sidste sommer tilsammen.

  Knus fra hende den grønne tante oppe å æ ø

  SvarSlet
 5. Nøj det ser rigtig hyggeligt ud .... trods det knap så lune pinsevejr

  God eftermiddag
  Annette

  SvarSlet
 6. Hej Anette. Det ser rigtig hyggeligt ud. Det er en god idé at placere stellet lige dér. Det må være dejligt at vågne om morgenen i din have med al den romantik og nostalgi lige udenfor.

  SvarSlet