Overnatning / Glamping

mandag den 16. maj 2016

Sommerromantik i det lille legehus.

 Det lille legehus er gjort rent og klar til sommeren. Madam blå kaffekanden på petroleumsovnen, sommerkjole og hat på knagen. Hvide strikkede håndklæder og en blåternet parasol til strandturen.
Så bliver det ikke mere sommerromantisk. Merle har prøvet både hat og kjole, sat i stolen og leget med strandsandet der står i en lille blå emaljespand. Når hun er færdig med at lege, hænger hun den lille kæde for døren, som vi gjorde til jul. Der er så lidt plads derinde, så det kun er for små mennesker i Merles størrelse.

Men synet er noget alle, uanset alder nyder. Sådan et lille legehus med sommerstemning, får smilet og minderne frem.

 Jeg elsker at skabe sådanne stemninger, gå på jagt på loftet og i gemmerne for at finde lige nøjagtigt det jeg har i tankerne. Indrømmer det gerne, jeg er barnlig og bliver forhåbentlig aldrig for gammel til at lege. Som barn gik næsten alle mine lege ud på at bygge huler og indrette dem.

 Den lille barnestol er omkring 60 år gammel og har været min kusines, jeg er sikker på at moster Vita kan genkende den, selv om den i anledning af sommeren har fået en anden pude på sædet. Har du lyst at se hvordan det lille legehus så ud i vinters, så se HER

Det store legehus kan du ser hvordan ser ud indeni HER

Dette billede er fra arkivet, da jeg glemte at tage et af legehuset udefra :-)

8 kommentarer:

 1. Der er altid så fint i jeres legehuse, sådan har vores legehuse aldrig set ud! Det er altid noget med store legeredskaber, sand, jord og vand - det er ikke nær så hyggeligt. Som barn elskede jeg at bygge huler, men indretningen var ligegyldig - mine børn er vist ligesådan.... der er ikke rigtig plads til hvide kjoler og yndige puder - men de sukker henført ved synet af jeres legehuse :-) Det gør jeg også!

  SvarSlet
 2. Åh hvor det emmer af hygge og romantik. Jeg håber aldrig du bliver for gammel til at lege. For sikke da du tryllebinder med dine smukke billeder og perfekte tekst.

  Rigtig fantastisk dag
  Charlotte

  SvarSlet
 3. Som barn ville jeg have elsket at have haft sådan et legehus. Jeg legede købmand i et vindue i stalden blandt køer og grise. Det var meget hyggeligt og jeg mindes ofte hvor skønt det også var når far var færdig med at køre med fodervognen fra laden og ind i stalden til dyrene, så måtte jeg nemlig få gyngen ned og kunne gynge mens han malkede. Det var meget gode dage.
  Ha' en skøn dag
  Ingeborg

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud, det må Merle da nyde at have og lege i hos mormor.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare sødt og romantisk. Merle er en heldig pige :0)
  Knus Lone

  SvarSlet
 6. Skønt med små huse, der indbyder til leg :0)

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Kom lige til at mindes da jeg så den lille stol. Dagen før jeg skulle giftes (tilbage i 1979) havde min mor og jeg været i Århus, og på vejen hjem kørte vi forbi en stor villa man var ved at tømme. Ud kom en mand med to små stole som din.. op i containeren med dem. Vi fik vendt bilen og hen og spørge om vi måtte få stolene...jo da. Havde to små piger med til bryllupet som virkelig nød deres kransekage og sodavand, siddende i stole der passede i deres størrelse. Nå det var bare lidt minder. Go´ dag fra Østjylland. P.s: Jeg har stadig stolene, nu er det bare vores børnebørn der bruger dem...

  SvarSlet
 8. Elsker Anette ,
  Tak for din smukke have, som jeg fik lov til at besøge sidste år.
  Jeg følger hver dag på min blog og håber at nye videoer i have TV .
  Jeg håber du har billeder til rådighed i min blog .
  Jeg kunne også godt lide den rapport i JDL fra dig . At du haven er pflegst på dit erhverv bare fantastisk .
  Er jeg helt travlt med min 200qm haven og min profession .
  Jeg ønsker dig megen glæde til dit havearbejde .

  Lg Viola

  SvarSlet