Overnatning / Glamping

fredag den 6. maj 2016

Lilla forår ved skurvognens terrasse.

Igen i år er farvevalget til skurvognens terrasse faldt på lilla. Det er sådan en god farve derover til. Lilla hornvioler og lilla viskestykker og vattæppe. Senere kommer der en hæk af kæmpeverbena, Se HER Lilla sommerblomster som lavendel og petunie kommer der helt sikkert også.
 Der er en fin spejling i det gamle staldvindue med spejlglas i.
Nu er det lige før den nysåede kornmark i baggrunden bliver grøn.

 Træer og buske springer mere og mere ud for hver dag der går. De lune temperaturer hjælper godt.

 På den østvendte side af skurvognen er der mest hvide blomster, for den hvide have ligger lige på den anden side af træerne, så der er kig derover til.

Du kan se hvordan vi byggede skurvognen, og hvordan den ser ud indeni  HER


5 kommentarer:

 1. åh ja lilla er en flot farve og specielt lilla hornvioler elsker jeg der er så mange fine lilla farver i hornvioler, så man kan blive glad af at kigge på de smukke ansigter.
  Det ser rigtig hyggeligt ud der ved skuret og en dejligt udsigt ud over de nysået marker går jeg ud fra de er, da I sikkert er ved at være færdig med at så. Her er vi først nu startet med forårsarbejdet.
  God weekend
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Hvor ser der bare dejligt ud ved skurvognen.Og skønt at solen nu er fremme og varmer os og vores haver.Både de lilla og hvide farver er smukke at se på.
  Rigtig dejlig weekend Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hej Anette. Hvor er det nogle skønne opstillinger du har lavet. Det er så flot med lilla og de hvide farver er også meget skønne. Det er rigtigt hyggeligt med dine viskestykker. Det bliver så hyggeligt og det er vel nok dejligt, at varmen nu er her:)

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud :-)

  SvarSlet
 5. Hei fra Norge! Fin blogg, jeg legger den til på blogglisten min.

  SvarSlet