Overnatning / Glamping

onsdag den 25. maj 2016

Skønne maj.

Skønne maj med tulipaner i massevis, alt springer ud og gror på livet løs. Det er højsæson for udflugter, det giver travlhed her i Fru Pedersens have. Rigtig mange har den sidste tid gæstet haven, nogle dage er der indtil flere selskaber på besøg, så derfor har jeg ikke nået at blogge, skrive og fortælle om alt det der sker i haven.

Men her kommer lige et lille pip, og billeder af parasollen i jern, med de små flasker der fungere som vaser. Skønne orange tulipaner er så fine til de orange frugter på appelsintræet.En lille kvist med to frugter var knækket af, og Merle tog den ene, pillede og puttede en skive i munden, hun gav også Alma en. Jeg ville også gerne smage og fik en, og gys hvor var den sur, de 2 små piger fortrak ikke en mine , men bedstemoren fik et slemt udtryk i ansigtet og måtte forbi skraldespanden. De 2 små piger delte resten af af frugten, uden at rynke på næsen.

 Et dejligt farverigt syn foran køkkenvinduet.


Er sikker på det også gror med raketfart hos jer alle, maj er en vidunderlig måned, hvor hele have skifter til grøn frodighed, blomster og milde temperaturer.

9 kommentarer:

 1. Sikke fantastiske billeder. Så glade i farverne.
  Hvor er det skønt du har så travlt i haven. Det må være fantastisk at alt det man har gjort, går op i en højere enhed.
  Kom da lige til at trække på smilebåndet, sure appelsiner. Ha ha ha jeg har også haft sådan et træ og kort hvor er de bare sure de appelsiner:)

  Rigtig fantastisk dag
  Charlotte

  SvarSlet
 2. Smukke billeder i friske farver.Det er en skøn tid,med mange gøremål i haven.Men det er lysten der driver værket som bekendt.

  SvarSlet
 3. Det er rigtig sommerfarver - er ellers mest til det hvide og dusch men jeg må sige at dette ser godt ud og gør en glad
  Tak for det

  SvarSlet
 4. Helle Aagaard, Sydfyn26. maj 2016 kl. 08.37

  Det glæder mig at du har travlhed med gæster i din have. Det er der jo kun én årsag til, nemlig al den skønhed og finurligheder den gemmer på. Forstår virkelig godt, du ikke når at blogge mm - vi andre når næsten heller ikke at trække vejret og at komme ind og kigge for det hele går bare så stærkt i haven, så det gælder om at suge hvert mulige minut og kig til sig. Hvor sjovt med dine små piger og de sure frugter... man bliver overrasket.

  Knus og endnu en dejlig havedag fra det sydfynske til vores allesammens Fru Pedersen.

  SvarSlet
 5. jamen jamen jamen jeg blev helt glad ind i sjælen da jeg så tulipantræet....du er så inspirende at kikke ind til...fortsæt succesen.

  SvarSlet
 6. Det er da en anderledes udgave af et tulipantræ :-) Fin ide!
  Hilsen Henrik Havehjerne (Og tak for din "fødselsdagshilsen"!)

  SvarSlet
 7. Det er underligt med små børn og deres smagsløg. Et af mine børnebørn spiste med stor fornøjelse grønne oliven med pimentos, da hun var ikke ret gammel, og et andet fortærede gladeligt stærke karrysild, da han var i samme alder, men senere udviklede han stor kræsenhed - vist nok mest i kampen mod sine forældres detailstyring. Nu er han dog voksen og spiser alting inclusive karrysild ; )
  Velbekomme
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
 8. Kære Anette. Skøn kombination af orange farver med dine tulipaner og appelsin træet. Jeg kan huske det år min mor fik små søde bananer på sin bananpalmer i udestuen, sikke er herlig oplevelse, der var ikke megen surhed :-) Men mange spindemider i udestuen.. Håber du får mange berigende besøg i haven :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 9. Fantastiske billeder der bare eksploderer i skønne farver :0)
  De ser nu ellers mega gode ud, de små appelsiner, men uhhh så sure de kan være hihihi... Hvor var det sejt af de to piger ;0)
  Tak for altid fine billeder ❤️

  Lone

  SvarSlet