Overnatning / Glamping

tirsdag den 10. maj 2016

Hvide tulipaner.

I efteråret satte jeg rigtig mange hvide tulipaner, dem nyder jeg lige nu. Uha hvor er det gået hurtigt nu hvor det er blevet så varmt. Alle de hvide tulipaner står enten i den hvide have, eller tæt på, så de forlænger opfattelsen af det hvide haverum.


De hvide tulipaner langs duevoilieren, er så fine sammen med de hvide duer.


Nåe ja katten er da også lidt hvid :-)


Meget smukke i aftensol.


Her hvide tulipaner i en bund af hvide aurikler.


Trådgæssene fra Art Arnsfeldt, nyder også tulipanfloret ved skurvognen. De kan iøvrigt købes HER


Alle tulipanerne er fra Bilkas sortiment, jeg går ikke op i sortsnavne, så jeg kan ikke huske hvad de hedder, men smukke er de, og det er det vigtigste for mig :-)

Liljerne er godt på vej, der frisk grønne klæder havens bede.


11 kommentarer:

 1. Meget smukke tulipaner - helt rent hvide! De første af mine hvide tulipaner har takket af for i år, heldigvis blomstrer de næste, så vi fortsat kan nyde hvide tulipaner i det hvide bed - især om aftenen er det fint!

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Som dig elsker jeg hvide blomster..........og dine smukke tulipaner er da bare så smukke.Har også en del i min have.Og er da også vild med de fine trådgæsser.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 3. Hvor er de smukke dine hvide tulipaner.
  Jeg handlede også tulipaner hos Bilka i efteråret: Mørkviolette 'Queen of the Night' og lyserøde 'Angelique' ...... troede jeg! Men nej, Angeliquetulipanerne er ret gule, og som om det ikke var nok, har de nogle nærmest orange aftegninger. Det ser rær'ligt på en baggrund af en mauvefarvet mur!

  Hvis man ellers stadig havde kvitteringen og i øvrigt orkede det, burde man jo klage, for det er sket en gang før af de tre gange, jeg ialt har handlet med det firma. Nå ja, den tredie gang var der en hel pose tulipaner, som overhovedet ikke kom op. Så jeg er færdig med Bilka.

  Men et glædeligt forår er det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ærgerligt når der ikke kommer det op man har glædet sig til. Jeg har prøvet det flere gange, med både frø, tulipaner og liljer, men forstår da godt der kan opstå fejl, for løgene ligner jo hinanden. Tror den fejl kan ske hos alle firmaer. Jeg har da oplevet det fra flere firmaer.

   Tak, også et glædeligt forår til dig.

   Slet
 4. Hvor er det bare et smukt syn 😍 Vil altså bare en tur forbi snart 😊
  Mange knus Lone ❤️

  SvarSlet
 5. Helle Aagaard, Sydfyn11. maj 2016 kl. 09.54

  Hvor er det dejligt med alt det hvide.... også missebassen :-). Men ja sikke det går hurtigt det hele med den varme, både godt og ondt, så det gælder virkelig om ikke at blinke for så går man da glip af en masse (som Tante Grøn har givet udtryk for)

  Hvis du skulle være interesseret Anette, så ligger der en morgenvandringstur fra min have i drivhusgruppen på fb vi er medlemmer af. Hvis du skal tænker at se med, så vælg den seneste udgave, da kvalitetet er pænt dårlig på den første jeg lagde op. Jeg kan tagge dig så er den lettere at finde.
  Haveknus til dig og god dag.

  SvarSlet
 6. Det ser dejligt ud med alt det hvide. Jeg har kun hvide med grønne aftegninger og de er også dejlige, men måske skulle jeg investere nogle rent hvide til efteråret...

  SvarSlet
 7. Flot med alle de hvid tulipaner, vi har også en masse hvide tulipaner i det hvide bed og som du skriver, er de specielt flotte om aftenen.

  SvarSlet
 8. Kære Anette.
  Hvor er det et smukt syn med alle de hvide tulipaner. Også smukt med de hvide duer i baggrunden. Jeg kan huske at du engang havde hvide hyacinter blandt tulipanerne, men de er måske afblomstret eller bare forsvundet?
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. De er ved at afblomstre, varmen har taget pynten af hyacinterne. Men vi har nydt varmen og det smukke vejr.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 9. Kære Anette. Smukke skønne dejlige hvide tulipaner, hvor er det skønne blomster vitaminer. Mange i flok, gør en forskel, det er tydeligt at se på dine billeder. Skønne blomster vitaminer. Kærligst Merete

  SvarSlet