Overnatning / Glamping

tirsdag den 17. maj 2016

Den gamle kostald er blevet til kaffestue.

Vores gamle kostald har i mange år fungeret som vores garage. Men siden jeg startede med at holde åbent i haven, er den blevet opgraderet til kaffestue. Hele 80 gæster er der plads til ad gangen.


Gamle udtræksborde, der er malet sorte og gamle spisestuestole, samt nogle store stakke nye stole udgør møblementet. Jeg kan absolut bedst lide de gamle stole, de er solide og holder godt, og man sidder godt på dem. Jeg har samlet på gamle stole i flere år nu, hver gang jeg har samlet 10 nye gamle stole, bliver de malet og dem der trænger ombetrukket. Et stort arbejde, men bestemt umagen værd.

Bordene er dækket til kaffe, de første gæster kommer kl. 10 i morgen og de har rundstykker med, så der skal gang i kaffemaskinerne fra morgenen af :-)
Nyder mit haveliv med gæster og havearbejde, det er dejligt afvekslende.

Havens gæster bydes altid på kaffe og en kage, busselskaber og større selskaber får den serveret i kaffestuen, mens dem der kommer selv i havens åbningstid, får den serveret på terrassen, hvis vejret er til det.13 kommentarer:

 1. det ser godt ud meget flot lavet så der skal vi op en dag. Jeg elsker blomster og har altid blomster i min stue køkken badeværelse

  SvarSlet
 2. Kære Anette Sikke en smart ide at udnytte stalden på den måde. Det ser hyggeligt ud med de gamle stole. Knus Tina

  SvarSlet
 3. Hvor er det blevet flot og en rigtig fin ide med de gamle stole. I er altså så flittige derovre vestpå og hvor bliver der hygget igennem for gæsterne. :) :)

  SvarSlet
 4. Så flot og en rigtig god idé. Jeg bliver mere og mere sikker på jeg må køre den lange tur, og besøge dig ;0)
  Knus Lone ❤️

  SvarSlet
 5. Ja der er altså bare noget ved de gamle stole, jeg er helt enig. Måske jeg skulle lade mig inspirerer og male mine sorte, jeg er nemlig ikke så vild med den brunefarve.
  Skønt ser det ud i det lille legehus også, måske jeg skulle tage Filippa med næste gang jeg kommer forbi

  SvarSlet
 6. En meget smuk "sal" med synlige hvælvinger som der blev bygget i stalde, dengang der var folk der virkelig kunne håndværket. Det tog også tid, men stål H og I stolper fandtes jo heller ikke.
  Der må vel også være plads til bryllupper i smukke omgivelser, en ny "forretningsidé"
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Bryllupper bliver der næppe, da der ikke er køkkenfaciliteter tilknyttet, jeg vil nemlig ikke udlåne mit eget køkken :-) Men ellers en fin ide, men bryllupsgæster kunne måske få kaffe her, det kan jeg klare :-)

   Slet
 7. En rigtig god idé, og flot ser det ud :-)

  SvarSlet
 8. Hej. Hvor er det fantastisk, at du får så mange gæster i haven. Det er vel nok godt, at du kan byde dem indenfor i sådanne skønne omgivelser. Jeg tror, de sætter pris på, at blive taget så godt imod. De gamle stole er meget flotte. Det lønner sig virkelig at gøre noget ud af det.

  SvarSlet
 9. Hej Anette.Det er da en fantastisk kaffestue du har fået ud af den gamle stald.........dejligt med sådan et sted når du har mange gæster.Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
 10. Milde makrel. Kan I blive ved!? Det må jeg vist hellere tage i øjesyn denne sommer. Det virker som om, at du virkeligt udlever dine havedrømme. Jeg har endnu din have til gode, men tror nok, at jeg lægger vejen forbi med Tourtøserne på vores årlige lange weekend. Kaffe og kage lyder godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja her udleves havedrømmene :-) Jeg vil glæde mig til at møde dig Nette, husk at fortæl hvem du er, når du kommer :-)

   Slet
 11. Sikke et skønt liv du må ha. :0)

  SvarSlet