Bed & Breakfast

tirsdag den 3. maj 2016

Forår i udestuen.

Udestuen har igen fået en lille makeover i for af rengøring og flytten lidt rundt på sagerne og nogle nye planter. Forårsstemning og de første sommerblomster er godt for øje og sjæl.



 Opsatser er noget af det bedste at pynte op med, de giver mulighed for at sammensætte så mange ting, som man ellers ikke lige tænker på i havesammenhæng.




 Der nydes mange kopper kaffe og the i den lune udestue.



10 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt nyt til udestuen, det skaber ofte nye oplevelser når tingene bliver flyttet lidt rundt og andet kommer til.
  Du har skabt det rigtig hyggelig, det får kaffen til at smage ekstra godt når man drikker den i hyggelige omgivelser
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Udestuen er lys og dejlig....lige til en god bog og en krus varm chokolade.
  Jeg er særlig vild med opvaskestativet.
  Kh
  Ingeborg

  SvarSlet
 3. Dejlige billeder. Det er skønt at se dine gode opstillinger.

  SvarSlet
 4. Hej Anette.
  Det er kræs for sanserne og sjæle at se dine foto i dag,ingen kan gøre det efter for der er "noget af dig" i alle billeder. Jeg bruge dine have tv indslag og dine blogindlæg som "positiv næring for sjælen" glæder ,mig til at se jeres have engang i løbet af i år. Hygge til jer.

  SvarSlet
 5. Så koselig det er i utestuen din. Min er under renovering og har blant annet fått nytt tak, gleder meg til jeg kan begynne å rydde og innrede.
  Hilsen Ingeborg fra fruhaldshage.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare lækkert ud som altid :-)

  SvarSlet
 7. Kære Anette. Hvor er det skønne billeder. Jeg er lige tilbage for en stund i din udestue, sidder lige stille og nyder sammensætningen, og den ro der indfinder sig ved synet af alle de herlige ting du har sat sammen. Håber du har haft en god start på din åben have? Kærligst Merete

  SvarSlet
 8. Hejsa Anette.
  Hvor ser det smukt ud. Så elegant, lækkert og inspirerende.
  Sikke en fantastisk udestue i har.
  Jeg har aldrig brudt mig om udestuer. Men må sige at nu ville jeg ønske jeg havde en. Sikke mange mulighede med sådan et rum.....
  Virkelig smukt du har fået lavet det.

  Rigtig dejlig dag
  Charlotte

  SvarSlet
 9. Hej Anette. Det er bare så utrolig flot og rigtig forårsstemning over det. Det er en rigtig god idé med opsatserne. Sådanne nogle ville jeg gerne have i min have. Der er mange muligheder i dem.

  SvarSlet
 10. Hej du har simpelthen nogle skønne skønne og superhyggelige kroge. Tak for skøn inspiration endnu en gang .. nyder at kigge forbi
  God weekend

  SvarSlet