Bed & Breakfast

fredag den 1. april 2016

Smuk 1 april og projekt andegård.

Så blev det d. 1 april. April måned er started med det smukkest tænkelige vejr. Sol, ikke megen vind og milde temperaturer, så kan det ikke blive bedre på denne årstid. Jeg har nydt vejret i haven, samtidig med der kommer nyt i krukkerne, luges og ordnes både her og der.


Vi er gået i gang med projekt andegård. Godt nok er det meget hyggeligt at ænderne går frit omkring, men når jeg skal have sået i køkkenhave og højbede, er de ikke velkomne der længere. Tror nu ikke ænderne bliver begejstrede for vores anstrengelser med sådan en andegård, når de ellers har haft hele haven at gå på opdagelse i.
Andegården bliver ellers stor og fin. I skal nok få lov at se den, når den bliver færdig. 
Andegården ligger på det sted på gården, hvor vi har haft for vane at sætte alt det der lige var i overskud, så som træstammer/brænde, marksten, rundballer, et bjerg af grene fra julehaven, og en ordentlig dynge haveaffald. Alle dyngerne er nu væk, brændet foræret væk, markstenene brugt, rundballerne brugt, grenene lavet til flis og haveaffaldet spredt ud på marken. Jernhandleren har afhentet bunken af gammelt jern, så nu er der kun grus tilbage, og det skal bruges på parkeringsområdet og grusvejen. Hvor er det dejligt med sådan en oprydning. 

God weekend.

4 kommentarer:

 1. Kære Anette. Det bliver spændende med en andegård og hvordan ænderne vil synes om deres nye bolig. Kan godt forstå at du vælger at gøre det, da det kan være lidt omsonst at så og plante noget.
  Dejligt med oprydning her bliver der også ryddet op efter køerne kommet væk, noget skal sælges, andet gives væk, så der sker lidt her på stedet, når vi har fri fra arbejde
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Herligt med sådan en omgang forårs rengøring :0)
  Og jeg glæder mig til at se ande gården
  I sover nok godt i nat, ovenpå alt det oprydning ;0)
  Knus Lone ❤️

  SvarSlet
 3. Åh hvor du lyder aktiv... men det er så skønt med en god gang oprydning.
  Jeg burde også gå igang. Men tager et lille hjørne af gangen...
  Ja ænderne bliver nok ikke tilfredse... men sådan er det jo hvis haven skal blive frodig:)

  Rigtig skøn weekend
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej Anette.Det lyder da spændende med en andegård.........og kan da godt forstå at alle ænderne ikke sådan kan gå rundt og hærge din køkkenhave og dine bede nu hvor det hele kommer op.
  Og oprydning tror jeg vi lale har været igan med i vores haver her efter vinteren.man har det bare SÅ godt når det hele er på plads.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet