Bed & Breakfast

lørdag den 9. april 2016

Se hvad jeg fandt.

Projekt spis hvad der er i fryseren har stået på siden nytår, der trængte til oprydning. Nu var beholdningen af frysevarer kommet så langt ned, så de 2 skabsfrysere kunne tømmes og det hele være i kummefryseren, så de kunne blive afrimet. (Selv om de skulle afrime sig selv, er det alligevel nødvendigt engang imellem. Skabsfryserene er nu rengjorte og frysevarene fint sorteret i skufferne, sikke en orden :-) Kummefryseren er helt tom og slukket nu.

Tænk hvad man dog kan finde, 2 iskogler, 2 iskager, hvori der i den ene var en fin hyacint. Ispynten kom ud at stå og holdt resten af dagen og nu er den væk.

Men et smukt syn var det.

 Katten skulle lige snuse til hvad det nu var for noget.


Der var også et par fuglefedt kager med rønnebær, dem mæsker fuglene sig i nu.


Det har bestemt ikke været kedeligt at spise hvad der var i fryseren, andesteg, duer, hanekyllinger, rådyr, kød der enten skulle langtidssteges eller simre i længere tid, rigtig vintermad.

Der er stadig bær fra sidste sæson, men tror jeg når at få dem brugt, inden den nye høst. Familien er vilde med jordbær-hindbærkage/grød med flødeskum.

Skønt med sådan en oprydning og rengøring, noget der ikke er yndlingsopgaver, men rigtig dejligt når det er gjort.

9 kommentarer:

 1. Ja det er dejligt med 'hjemmeavlet' i fryseren hvad enten det er dyr eller frugt og bær. Jeg kom da lige til at mindes vores tid i Pårup på vores lille nedlagte landbrug, hvor vi var næsten selvforsynede med kød.

  SvarSlet
 2. Sikke et fantastisk glædeligt gensyn med iskagerne. Havde allerede glemt hvor smukke du laver dem med skønne skønne blomster.
  Selv om jeg elsker den tid vi går i møde, så kunne jeg pludselig godt tænke mig en iskage på havebordet...... men det er hvis kun et projekt som holder ganske få timer nu.... Så det må vente.... Heldigvis:)

  Rigtig skøn søndag
  Charlotte

  SvarSlet
 3. kære Anette. Oprydning gør altid godt, giver energi og ny plads i sjælen til nye oplevelser. Sjovt nok så blomstrer hyacinterne i min have lige nu, hvor er det dejligt at kunne nyde dem indenfor også plante dem ud, og nyde dem udenfor året efter. Rigtig dejlig søndag til dig og dine. Kærligst Merete

  SvarSlet
 4. Vi har også lidt samme projekt igang herhjemme, og det lyder som lidt det samme vi har i fryseren, lige med udtagelse af de fine is og fugle kager, dem gad jeg ellers godt lige at have fundet, de er fine.

  SvarSlet
 5. Vad fin den kakan var med pionen. Kul att du hittade den nu.Man hittar alltid en massaoväntat när frysen frostas av. Här är det målning på schemat idag solen lyser och det ser så skönt ut ute.
  ha en fin söndag
  Kram Meta

  SvarSlet
 6. Det var da et herligt syn, og sikke i da har mæsket jer i lækker mad ;0) dejligt
  Rigtig god søndag ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet
 7. Jeg måtte trække lidt på smilebåndet!! Store forhold når man sådan kan gemme store isskulpturer. ;). Men de har været fine at kigge på, så længe de varede og fuglene var sikkert også tilfredse med en ekstra godbid. :)

  SvarSlet
 8. Hej. Det er da vist et godt stykke arbejde du har fået fra hånden, dejligt! Jeg synes også det var lidt sjovt at du fandt iskager i fryseren. Fuglene er nok glade!

  SvarSlet
 9. Sjovt at finde kreativitet i fryseren. Men jeg beundrer dig nu mest for standhaftighed! Hvor ofte har man ikke bestemt, at nu skal fryseren spises tom.... ak og ve, så er der bud på frost i Bilka m m. Men, - frugten skal du da lave saft af, køb en trutti-frutti (saftkoger) og lav saft efter den lille grønne 'Tørsleffs Husmoder Service'- hele familien aftager gerne, og du sparer at købe sodavand m m.

  SvarSlet