Overnatning / Glamping

mandag den 4. april 2016

Havens forårstæpper.

Lige nu stråler tæpperne af løgblomster i haven. Vintergækkerne er ved at takke af for i år, men krokussene er smukke endnu. De blå scilla er lige begyndt og vibeæggene vokser med rekortfart lige nu. De første påskeliljer er sprunget ud, jo der sker noget hver dag. I dag har det været regnfuldt og lummert, rigtig grødevejr.

De blå scilla er for alvor blevet blå i dag.


 De første store påskeliljer er sprunget ud, de små mini har blomstret et stykke tid. Stadig smukke og med små regndråber.

 Vibeæggende gror med rekortfart, og man er begyndt at kunne ane skakternene. Man kan næsten se de gror :-)


9 kommentarer:

 1. Skønne forårs billeder. Man kan næsten fornemme duften bare ved at kigge på dem. Der sker rigtig meget nu, og det er bare med at nyde det, for lige pludselig er det slut igen.
  Tak for dejlige billeder ❤️
  Knus Lone

  SvarSlet
 2. Det är nu som våren är som finast bäst att njuta av den så mycket det bara går.
  Ha en fin vecka i din fina trädgård.
  Kram Meta

  SvarSlet
 3. Ja, det er skønt med denne slags tæpper, her ser mit anemonetæppe desværre ret tyndslidt ud. Hvor heldigt at I har sådan en dejlig skovhave. Det bliver vist også til lidt regnvejr i dag.

  SvarSlet
 4. Tak for de skønne billeder! Herlige forår ��

  Kh Annalise i Viborg

  SvarSlet
 5. Skønt at skue. Det er nemlig rigtigt grødevejr. Hunden og jeg har lige inspiceret hegnet og haven, og anemonerne er rigtigt ved at komme frem. Blå scilla vokser i bedene, og de store prydløg har nu 20 cm høje blade. Det er en fest :-) Kh, Karen

  SvarSlet
 6. Ja man bliver lige overrasket hvert år når man ser hvor hurtigt det går. Men skønt er det...

  SvarSlet
 7. Hej. Hold da op, hvor er det er imponerende skue. Det ser fantastisk ud, sådan må min have også gerne se ud! Jeg har lidt påskeliljer og de er også igang. Krokus er ved at være slut her hos os, men heldigvis har jeg plantet mange stedmoder og hornvioler ud rundt omkring og de blomstrer flot. Jeg synes, dine "blomstertæpper" er meget frodige og smukke.

  SvarSlet
 8. Hvor er det smukt med de tusindvis af forårsløg du har i din have, og hvor de løbende tager over efter hinanden :-)

  SvarSlet
 9. Ai ai, for noen vidundelige tepper i de vakreste farger. Nå er det uten tvil vår hos deg. Vi ligger nok noe etter her i Norge, men det er absolutt på gang. Nyt dagene.
  Hilsen Jannicke

  SvarSlet