Overnatning / Glamping

mandag den 6. juli 2015

Besøg af Kirstens Have.

Forleden havde jeg besøg af Kirten Boutrup og hendes bondemand. Kirsten er for nylig begyndt at blogge, men jeg kendte hende også inden, da hun jævnligt har kommenteret på min blog. Dejlig med besøg af en som man kun kender fra blogverdenen. Der var snak om både have,landbrug og job, herligt at komme til at kende personen bag en blog lidt bedre :-) 
Du kan se Kirstens Have blog HER
Du kan læse og se billeder fra hendes besøg i min have HER

Billedet er taget af Kirsten Boutrup i Fru Pedersens have.

Den gamle grisevogn fik min mand og jeg i julegave af min søster og hendes familie, den står nu på legepladsen.

7 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Dejligt med et pip fra en travl kvinde, vil jeg tror.
  Skønne billeder Kirsten har taget i dit paradis.
  Rigtig god dag, Anette

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia.
   Ja jeg er en meget travl kvinde :-) så det går ud over blogindlæggene :-)

   Sommerknus Anette

   Slet
 2. Jeg vil straks kikke over på Kirstens blog :-) Jeg har selv holdt en blogpause (men jeg har fulgt med i have-tv fra jeres have :-)), og jeg hygger mig gevaldigt med at være tilbage igen!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen tilbage Nana, jeg har savnet dig. Skrev en lang kommentar på din blog forleden aften, men så forsvandt netforbindelsen og pist væk var den. Jeg har haft og har stadig en forrygende travl sommer i Fru Pedersens have, med rigtig mange gæster og masser af havearbejde, men jeg jeg elsker det. Det går dog ud over bloggen, men jeg vender tilbage når jeg indimellem kan afse lidt tid :-)
   Sommerknus Anette

   Slet
 3. Linda a carreta, adorei.
  Tenha um ótimo dia.

  SvarSlet
 4. Fin grisevogn.
  Jeg har lige set det seneste TV-program fra din have med de smukke natvioler og skønne højbede af jern, dem er jeg vild med. Er også helt vild med det flytbare kyllingehus. Vil forsøge at overtale mand eller sønner til at hjælpe med at lave sådan en. Vi har nemlig lige fået 9 kyllinger og om nogle dage får vi forhåbentligt 10 mere.
  Knus fra Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ingeborg.
   Tillykke med kyllingerne. Sådan en lille kyllingevog er genial, vi er så glad for vores. Der er nu andet hold små lækre kyllinger deri. Håber du får mand eller søn til at hjælpe med byggeriet :-)

   Sommerhilsen Anette

   Slet