Overnatning / Glamping

tirsdag den 30. juni 2015

Dagen før dagen, og ærteblomster.

I dag er dagen før dagen, hvor min have er åbent dagligt fra kl. 13-17, i hele juli og august måned. Det vil sige glade havegæster og B&B gæster i massevis, og jeg glæder mig. 
I går og i dag har jeg sagt nej til gæster, for der var lige en hel masse, som jeg skulle have ordnet :-) Shoppe diverse til haven, det der lige manglede i den nye skurvogn, diverse fornødenheder til Hr og Fru Pedersen, foder til dyrene, og alt det andet der lige kan være rart at have styr på, når næste fridag ligger om 2 måneder :-) 
Selv om det egentlig er arbejde at købe ind, så er det et dejligt afbræk i havehverdagen. Så det føles ikke som arbejde. 

Ærteblomsterne som jeg såede på friland i midten af januar er nu begyndt at blomstre, hvilken fryd og duft.Der er godt gang i alle højbedene, så der skal nok blive noget at høste, senere :-) Jordbær og salat har vi haft et stykke tid.


Fru Pedersens have
Skalstrupvej 36
7570 Vemb

7 kommentarer:

 1. Kære Anette Held og lykke samt god fornøjelse med de dejlige næste par måneder. Sikke liv der nok skal blive når folk drager ud i sommerlandet. Wau skønt du allerede har blomst i Lathyrus. Så indslaget hvor dig og John laver klatrestativ til dem. Jeg spejder stadig efter blomster i mine, men satte dem også langt senere. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Helle Aagaard, Sydfyn1. juli 2015 kl. 08.46

  Hej Anette.
  Inden det for alvor går løs kl. 13 i dag og de næste 2 måneder, vil jeg ønske dig en dejlig non-stop-sæson.
  Det er helt utroligt hvad du kan nå - ved godt det er elskeligt arbejde det hele, men alligevel er der kun 24 timer i døgnet, og selv "en fru Pedersen" har brug for søvn og hvile. Jeg beundrer hvert et hyggeligt tiltag og ide i haven og hurra for din søde handy-have-altmulig-dygtige-mand. Ros til ham også.

  Ved ikke lige om vores sommerture går via Vemb i år, men gudskelov så tror man næsten man har været hos Jer hver måned, takket været det skønne have-tv. Håber virkelig du har overskud til at blive ved med at vise frem på den måde også. Fedt for os der ikke lige kommer på dine kanter så tit.
  De bedste sommermorgenhilsner til Jer begge to
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 3. Ja, du går nogle travle dage i møde. Det må også være skønt med så mange glade havegæster.
  vi er nogle af de heldige der skal overnatte i skurvognen og vi glæder os.

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Herfra det midtfynske skal der også lyde held og lykke de næste 2 måneder, jeg ved du ikke ligger på den lade side og mon ikke der lige skal laves et par tv udseendelser imellem tiden.
  Husk nu Anette, døgnet har kun 24 timer, gæster til overnatning, morgenmad, wcrengøring kræver sin kvinde. Jeg håber du har nogle der kan hjælpe dig, så haven kan fremstå flot og elegant med struttene vækster, så det bliver en god oplevelse for din gæster.
  Jeg håber vi når at komme forbi dig og din sommerhave, men nu må vi se, tiden går alt for stærkt iøjeblikket.

  Knus herfra det midtfynske, Pia.

  SvarSlet
 5. Kære Anette.
  Vi vil også gerne ønske dig held og lykke og en god sommer i haven. Det er fantastisk, at du allerede har blomster i dine lathyrus. Vi såede vores ude først i april og de har store knopper. De har overhalet de lathyrus vi såede inde i marts, så det er sidste gang vi har stået og priklet lathyrus.
  Kærlig hilsen John og Eliane

  SvarSlet
 6. Jeres have er så fin, jeg er sikker på jeres mange gæster får en skøn skøn have oplevelse når de kommer og besøger jer.
  Jeg fik lige set dit sidste have program, og dejlig at se de mange natvioler. Jeg såede en masse i foråret både hvide og lilla, og har lige plantet dem ud i haven, nu glæder jeg mig til et skønt blomster flor og duft til næste år, og forhåbentlig mange år fremover. Rigtig god sommer i haven, og hel og lykke med de mange gæster, husk nu at være lige så god til at nusse om dig selv som du er om dine gæster.

  SvarSlet
 7. Det er så dejligt for alle os andre at du deler sin haveglæde og gode idéer. Jeg ville også gerne gense din dejlige have, men ved ikke om det bliver i år. Rigtig god fornøjelse de næste par måneder, når du inviterer indenfor i haven.
  Klem Lonni

  SvarSlet