Overnatning / Glamping

lørdag den 13. juni 2015

Pip..... Jeg er her endnu.

Uha her er travlt, så travlt at jeg ikke når at lave blogindlæg. Det er ellers ikke fordi der ikke er noget at skrive om, for der sker rigtig meget her i haven. Men der er flere, der har været bekymrede for mig, og det er dejligt men sådan en omsorg.
Rigtig mange gæster finder vej til haven, og selv om jeg "kun" har åbent i weekenderne i denne måned, så kan man besøge haven efter aftale på hverdage. Og jeg lige love for, at der er aftaler, ofte flere om dagen, det er skønt. Men det gør også, at jeg næsten ikke kan nå alt det arbejde der er i haven, så alle de vågne timer bruges i haven eller på at have gæster. Det er godt jeg ikke har mit job som handicaphjælper længere. 
Jeg havde besøg af min sidste chef med kone og hjælper den anden dag, hvilket var superdejligt lige at se og snakke med dem igen. Vi snakkede blandt andet om, at jeg havde travlt og ikke kunne nå at lave blogindlæg, og Bent (chefen) sagde: nej du skulle have beholdt dit job hos mig, så var det ikke sket :-) Jeg havde nemlig altid min bærbare med på job, så når Bent så tv, sad jeg ofte med min bærbare og lavede et par blogindlæg, til de dage jeg havde for travlt hjemme til det. Bent har sagt til mig, at når jeg bliver træt af at lege have, kan jeg komme tilbage til mit gamle job hos ham.
Men jeg bliver næppe træt af at lege have, for det er så fedt at lave det jeg brænder allermest for. Jeg er virkelig kommet på min rette hylde, med at dele haveglæden og inspirere andre.
Det betyder dog ikke at jeg ikke savner Bent og hans søde kone indimellem, for det gør jeg. Rigtig mange gode stunder og hyggelige ture har vi været på.


I går optog vi igen havefjernsyn, det kommer den sidste torsdag i juni. Vi lavede blandt andet et projekt som jeg havde glædet mig til længe, og havde fundet specielle og gamle ting til, så i kan godt glæde jer, for det blev super godt :-) Prinsesserne kom og overnattede, de sov heldigvis hele natten begge to, så de gamle bedster fik deres skønhedssøvn. Hvor er det dejligt at vågne op til sådanne 2 små glade piger. Merle snakker rigtig meget nu, og kom over til min seng og spurgte: sovet godt bedste, og ja det havde bedste.

Så her var et lille pip fra Fru Pedersen. Rigtig god søndag allesammen. 
Min søndag starter med besøg af Ølgod havekreds kl. 10, og så havegæster fra kl. 13-17. Håber at jeg når at få indrettet lidt i den lille nye skurvogn, som ikke blev til duer, men til turtelduer. Det er første gang, nogen sinde at vi har bygget noget, som ikke er blevet indrettet inden det næsten var færdigt :-) Jeg har været i gang med at male et par møbler derover til, og glæder mig til at få dem derover, sammen med en seng. Det er altid dejligt at have noget at glæde sig til :-)

18 kommentarer:

 1. Godaften Anette. Ja, jeg var lige ved at tro du havde forladt matriklen, til fordel for en solskinsferie :-0) har tjekket og tjekket om der dog ikke snart var et livstegn fra dig... Dejligt du har gang i en masse, glæder mig til tv udsendelsen. Glæder mig til at se nyindretning af skurvognen. VH Carina

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  Dejligt med et pip fra dig og din have. Jeg var også begyndt at gøre mine tanker, men jeg har også tænkt at du har meget travlt, for der er heldigvis mange der gerne vil besøge din have. Og der går jo megen tid, og det er jo dejligt, med at tilbringe tid ude i haven. Der er mange ting der skal holdes styr på specielt nu hvor alt er i vækst, noget er færdig for denne sæson og andet starter.
  Men endnu engang er det dejligt at se hvad du laver i haven og jeg ser frem til dit nye afsnit.
  Jeg har om ca. 14 dage ferie, hvor jeg tager i mit sommerhus i Blåvand, og jeg har planlagt at tage en tur til Vemb og det glæder jeg mig utrolig meget.
  Fortsat god weekend
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hej Anette!
  Dejligt med et pip fra dig, og at du er på rette hylde, det var jeg nu heller ikke i tvivl om, for den passion du har lagt for dagen siden jeg selv opdagede din blog er stor og smittende:-)
  Rigtig god fornøjelse med det hele!
  Hilsen og kram fra Anette

  PS glæder mig til næste udsendelse:-)

  SvarSlet
 4. Så er alt jo godt - dejligt, det er pga. travlhed, at vi ser dig så lidt i denne tid! Jeg har savnet dine indlæg - og som du ved, været bekymret - men hvor er det skønt, at du har så travlt med og er så optaget af din passion. Fortsat god fornøjelse det hele! Jeg vil som de andre glæde mig til juniudsendelsen!

  SvarSlet
 5. Dejligt med et pip fra dig. Altid god inspiration fra din have. Glæder mig til næste pip.

  SvarSlet
 6. Dejligt. Jeg var helt nervøs for der skulle være noget galt med min adgang til din blok!
  Dejligt at høre at der er mange der gerne vil se din have. Jeg glæder mig også til at besøge den i næste måned.

  SvarSlet
 7. Hej Anette. Vi overnattede i din skurvogn for ikke så længe siden og kunne med egne øjne se, hvor travlt du havde. Selv om aftenen arbejdede du i haven med pandelampe på. Alligevel tog du dig tid til en lille snak og fortalte om haven. Haven var rigtig fin, og specielt natviolerne var fine lige nu og havde en himmelsk duft, da det blev aften. Vi glæder os til den næste haveudsendelse i slutningen af juni. Held og lykke med alle projekterne og gøremålene. Mvh. Helle. P.s. Møblerne til den nye skurvogn blev rigtig fine.

  SvarSlet
 8. Hej Anette.Dejligt med et lille pip fra dig..........................og har da savnet dine dejlige indlæg.
  Men med det program du har er der da ikke noget at sige til at det kniber med tiden.
  Spændende med din nye skurvogn...................og ser da også frem til de nye TV udsendelser.Hyggeligt med besøg af din tidligere chef.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
 9. Det er da lige før, du skulle overveje at få folk på. Ikke til at indrette, for det er der ingen som dig til. Men til at rive blade, slå græs og kante. Du skulle jo nødig totalt drukne i succesen :-) Glæder mig til næste omgang havefjernsyn!
  Kh, Karen

  SvarSlet
 10. Jacqueline Sørensen14. juni 2015 kl. 18.12

  Hej Anette
  Tak for et skønt besøg i din pragtfulde have i Lørdags. Vi fra Haveselskabet Odense afd. var jo nok nogle af dem som stjal lidt af din tid, men det var dejligt inspirerende det hele og skønt at se i virkeligheden og ikke kun i gemmen blog billeder og TV- klip. Vi havde alle en skøn oplevelse. Forsat god sommer Anette og jeg kommer helt sikkert igen. KH. (Hende med det mærkelige navn ;-D) Jacqueline

  SvarSlet
 11. Et dejligt pip fra dig og hvor er det fantastisk at du får det hele til at gå op i en højere enhed med haven, trods travlhed. Det er så moderne med frivilligt arbejde, måske du kunne finde nogle hjælpere.... ;o)

  SvarSlet
 12. Hej Anette.
  Det lyder dejligt, at du har travlt, for det er jo sådan det skal være. Helle og jeg glæder os rigtig meget til i morgen aften, hvor vi kommer og prøver din bed and breakfast af, og ser haven. Nu græder Isabella igen, så jeg må skynde mig at smutte.
  Knus Malene

  SvarSlet
 13. Jeg har lige været på besøg hos dig med en flok veninder. Selv om du har megetravlt tog du dig god tid til at snakke med os og vise rundt i den dejlig have og i dit dejlige hus. Tak skal du have. Så venter jeg gerne et par dage med nyt fra dig, selv om jeg lige skal se, om du har haft tid til et indlæg.
  Dejligt at du har sådan et godt forhold til dit tidligere arbejde. Altid rart at vide, man er savnet.

  SvarSlet
 14. Hej Anette, dejligt at du giver dig tid til bloggen, det inspirerer os alle, ofte når jeg står ude og skal købe noget tænker jeg ofte på dig, hvad vil Anette mon bruge denne her til er ofte min tanke...hehe sjovt som du bider dig fast...så tak for det. Vi er mange der håber du vil lege have mange år endnu...

  SvarSlet
 15. Hej Anette

  Dejligt at høre at du har meget travlt, især nu hvor du tog springet ud som selvstændig havekvinde.
  Jeg var dog ved at blive lidt nervøs over at der var meget stille på din blog, da jeg aldrig har oplevet at der har været så stille.
  Jeg har dog ikke selv været særlig aktiv på nogle blogge, da alt min tid den sidste halv anden måneden er gået med forberedelser til vores sølvbryllup i sidste uge.
  Jeg nåede dog at få set jeres skønne majudseendelser blot med nogle dage forsinkelse og som altid var de meget vellykkede. Jeg glæder mig til at se havetv igen, nu hvor tiden er blevet mere normal igen og hvor jeg kan begynde at trække vejret.:))
  Pas nu på dig selv og husk at trække vejret også, så du også har tid til at nyde dit paradis.

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 16. Hej Anette
  Dejligt at erfare, at du "bare" har susende travlt med dine succesfulde havearrangementer, jeg glæder mig til næste TV-sending!
  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 17. Hej Anette!
  Godt at høre du er der endnu ;-) Hvad har du egentlig i dit minidrivhus i højbedet sidste sommer? Og hvad har du lige nu? Påtænker at bygge ét, men skal jo lige være sikker på jeg nu også får det brugt :-) Kh Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige nu er der salat, og der hvor jeg har høstet de første hoveder, har jeg plantet en chile og en snakpeber. Sidste sommer havde jeg 2 chiliplanter efter at jeg havde høstet 2x salat.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet