Overnatning / Glamping

mandag den 29. juni 2015

På besøg i Dukkehusets private have.

I tirsdags var jeg på besøg hos Eva, som er indehaver af Dukkehuset i Struer. Jeg var ikke på besøg i selve butikken, men inviteret hjem til Eva i hendes fantastiske lille eventyrlige have. Det er flere år siden vi opdagede vores fælles interesse for haver og gamle ting. Så hver gang jeg har været i butikken Dukkehuset, er snakken faldet på vores haver og hvad vi har gang i. Eva har således berettet om et fantastisk lysthus, som hendes mand har bygget af genbrugsmaterialer. Og sikke et lysthus, skabt af eventyr og romantiske drømme, lige noget for mig. Resten af haven var fyldt med spændende skure, smukke gamle krukker og finurlige haveting.
Det eventyrlige lysthus.


Et kig indenfor, fyldt med spændende gamle fine ting og sager. Et herligt sted at gå på opdagelse.


Fine gamle vinduer.


Krukkerne bugnede med sommerblomster. Bemærk den fine gamle skulptur af den lille dreng.


Et af skurene, se det fine gamle kobbertag.


Antikke havemøbler, og en skøn stemning.Et gammelt dæksel har Evas mand skåret over, efter fruens anvisning, så det blev til 2 halve bordplader. Genialt hvor pladsen er trang.En fin gammel and.


Eva's mand tog billeder af os. Måske kan du genkende Eva fra tv programmet Skattejægerne.


Jeg var også indenfor i Eva's hjem og sikke et fantastisk hjem, fyldt med alverden skønne skatte, øjnene gik på opdagelse og snakken gik og tiden fløj afsted. Besøget sluttede på den anden side af vejen hos Eva's veninde, der havde en endnu mindre have, men hvilken lille spændende have, fyldt til bristepunktet med den ene herlighed efter den anden. En vidunderlig overdækket orangeri lignende lang bygning, var prikken over i,et. Indrettet til hygge og arbejde. 


Tak for et dejligt og meget inspirende besøg Eva.


Dukkehusets FaceBook side finder du HER
Dukkehusets hjemmeside, finder du HER

6 kommentarer:

 1. Så gøy å se dette lysthus og hage :) Har besøkt Dukkehuset 2 ganger og der er mye en har lyst på.Blant annet har en gammel (mini) juletrefot fått komme med hjem,den bruker jeg til lysestake.
  Vh Elisabeth

  SvarSlet
 2. Hej Anette!
  Det ser hyggeligt ud, og lyder dejligt med en lille ferie:-) Tak for de skønne udsendelserne i torsdags, tænk dig jeg så dem live da jeg havde fjernbetjeningen for mig selv:-)
  Ha en dejlig dag
  Hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Det ser ud til at det er et hyggeligt sted du har besøgt, så det må man skrive sig bag øret til engang man kommer på de kanter og tiden er til at aflægge Dukkehuset et besøg.

  Tak for to fantastiske udseendelser fra dit paradis, de er nu set et par gange og glæden bliver ikke mindre for hvergang de ses. Altid lærerige og skønne.

  Rigtig god dag til dig, du har vel travlt nu hvor du lige om lidt skal til at have åben hver dag?

  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 4. Det ser vel nok hyggeligt ud. Der er masser af inspiration at hente i det yndige dukkehus :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
 5. Jamen man skulle nærmest tro i var søskende, skønt ser der ud, emmer af ideer...tak for kikket . Grethe

  SvarSlet