Overnatning / Glamping

torsdag den 4. juni 2015

Sommerstemning med jordbærplanter.

Har lavet et lille stilleben på et af havebordene med 2 pottede jordbærplanter. Bord og stole er nymalede og klar til en forhåbentlig fantastisk sommer :-)De rødmalede zinkpotter og emaljekaffekanden liver op i alt det grønne og hvide.


9 kommentarer:

 1. Sommer på den søde, nostalgiske måde. Fra dengang, hvor sommerferien varede i evigheder, og man næsten ikke kunne forestille sig, at skolen skulle begynde igen. Dengang der stod rødgrød i en glaskål under et fluenet, man havde hudafskrabninger på knæene og snavsede tæer, og man var omkring en halv meter kortere end i dag. Rigtig god grundlovsdagsweekend :-) kh, Karen

  SvarSlet
 2. Åh Karen.......det var tider dengang♡.♡

  SvarSlet
 3. Et fint lille stilleben. Den røde farve er fin til det grønne og hvide. Jeg bliver også næsten helt nostalgisk som Karen ovenfor. Mvh. Helle

  SvarSlet
 4. Kære Anette.
  Åh, hvor sommerligt:)
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 5. Så hyggeligt med et par stole og et lille bord, omkranset af grøn beplantning, der gør pladsen rar og intim. Tænkte på, hvad du har som underlag, er det jord, beton eller stenmel?
  Knus Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er beton, møblerne står på den gamle møddingsplads. Den gamle beton er fin slidt og rustik.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 6. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlet
 7. Jeg begynder at blive alvorligt bekymret, Anette! Jeg har ikke før oplevet, at der har været så stille hos dig - jeg håber, alt er vel hos jer? Forhåbentlig er det bare travlhed, der holder dig fra bloggen!

  SvarSlet
 8. Kæreste Anette.
  Som Frede, er jeg meget bekymret for, om alt er vel hos dig?
  Jeg håber virkelig bare, at du har travlt med at pynte op.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet