Overnatning / Glamping

tirsdag den 2. juni 2015

Sommerkyllinger.

Nu har en af silkehønsene igen været skruk, og det samme har jeg :-) Mens silkehønen rugede på sine æg, passede jeg æg i en lille rugemaskine. Aldrig har vi fået så mange kyllinger. Ialt 27 små dunede væsner. Flest af landhønsekyllingerne. Silkehønsæggene var ikke så godt befrugtede. Heldigvis er silkehønen ligeglad med hvordan kyllingerne ser ud. Hun kan naturligvis ikke passe alle 27 kyllinger selv, så halvdelen passer jeg, under en varmelampe.


De mindste sorte er silkekyllinger.Der er liv og glade dage i kyllingehuset.

7 kommentarer:

 1. Kære Anette Tillykke med de nye små, hvor er de nuttede. Dejligt med liv og pipperi. ;-) hav en dejlig dag. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Hej kyllingemor.Sikke da et liv der er med alle de små kyllinger.
  Og 27 små nye ....................så er der noget at passe.
  Men skønne er de.
  Har selv lige fået 12 æg fra familiens høns i Nykøbing Sjælland
  God dag knus Jette

  SvarSlet
 3. 27 little chickens, it's amazing......... They look so cute and woolly.

  SvarSlet
 4. Jeg har altid vidst, at der lå en hønemor gemt i dig :D Hvor er de bare søde, de små dunbolde. Jeg får helt lyst til at få høns...
  kh, Karen

  SvarSlet
 5. De er jo slet ikke til at stå for :-)
  Kh Birgitte

  SvarSlet
 6. Sikke en portion :o)
  Vi har også kyllinger - i flere størrelser. Nogle på 7 uger, og nogle på 3 og 5 dage. Vores hane har været aktiv, og rugehønsene har taget alt hvad der var af æg, så den ene kylling er jeg svært bange for er en kombination af vores lille brune dværghøne og vores 5 kg tunge gule orpinton hane... Hvor alle andre kyllinger er gule, har denne en mellembrun farve med fine hvide streger ned af ryggen omkranset af sorte striber. Jeg venter i spænding på hvad det ender med :o)

  SvarSlet
 7. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

  SvarSlet