Bed & Breakfast

torsdag den 30. juli 2015

Link til juli måneds havetv fra Fru Pedersens have.

Her er link til juli måneds havetv fra Fru Pedersens have.

Se udsendelsen HER
Der er ingen kort udsendelse i juli pga. sommerferie.

6 kommentarer:

 1. Jeg snød! Fandt udsendelsen på tvmidtvest :-). Jeg er helt vildt pjattet med det fine arrangement I alle har lavet til Merle og Alma, hold da nu helt op, så flot det hele blev. Det skal nok blive brugt. Det tomme bistade blev da også placeret fint nede i haven, god genbrugs ide. TAK for endnu en rigtig dejlig udsendelse, alt for kort, hvis der var nogle der spurgte mig. Ha en dejlig aften.. VH Carina

  SvarSlet
 2. Kære Anette.
  1000 tak fordi vi endnu engang måtte se en udsendelse fra din skønne have. Imens jeg så udsendelse blev jeg helt sat tilbage til den 1 juli hvor vi var oppe at besøge den skønne plet du har. Det er et dejligt gensyn når man har været der og gået rundt i alle havens mange hjørner.
  Kan godt forstå at Merle og din datter blev glade for de to små flotte huse, og jeg er helt sikker på at der vil være mange gode og hyggelige timer i de to huse, og der bliver jo ikke mindre hyggetimer når Merle bliver større og lille søster også kan komme med.

  Dejligt med hullet i haven så man kan kigge ud over markerne. Har det selv i min have, hvor jeg kan se køerne gå ind og ud af stalden. Man kan gå helt i stå når man kigger ud over landskabet og ikke kan se andet en natur.

  Endnu engang har du vist din kreative side og at alt er muligt, man skal bare prøve :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Indtil nu har jeg ventet med længsel på at linkene til dine udsendelser blev lagt ud - men ikke denne gang, for jeg har fundet Mocca på mit tv - der har det åbenbart været hele tiden, men tilfældigvis opdagede jeg det en dag. Så i dag så jeg dit program, da det blev sendt! Og endnu engang nød jeg det hele i fulde drag!

  SvarSlet
 4. Endnu en fin udsendelse fra din have. God ide med lysekronen og bistaden. Glæder mig altid til at se udsendelserne fra din have. Mvh. Helle

  SvarSlet
 5. Helle Aagaard, Sydfyn31. juli 2015 kl. 13.13

  Du aner ikke hvor tv-slugen jeg er efter din og Johns haveudsendelser. Utroligt hvor I bliver ved og gudskelov er det ikke havepladsen der begrænser mulighederne. Tænk at være Merle og lille Alma og have sådan en "bedstemor med slaw i" og der er helt tydeligt flere generationer "Fru Pedersen" på vej :-)

  Håber virkelig vi på tv for lov at følge jeres have og liv i mange sæsoner endnu. Søde Margit på da være helt glad i låget over at være den heldige repporter.
  Godt jeg skal på loppemarked i morgen... håber altid at kunne finde noget godt "gammelt ragelse" som kan bruges på ny måde i haven. Heldigvis har jeg allerede en skøn og lignende lysekrone omdannet til stearinlys hængende i mit orangeri. Den havde også ligget en 4-5 år godt gemt og ventet på dens rette sted.

  God havearbejdslyst i fortsat i år
  knus Helle Aagaard, Sydfyn (som bare ligger alt for langt væk fra Vemb)

  SvarSlet