Bed & Breakfast

søndag den 26. juli 2015

Fru Jensen på Fur.

I juni var jeg en dag på Fur og afholde en workshop i betonstøbning. Det foregik fos Fru Jensen, som har en eventyrlig butik. Hun havde plads til beton arbejdende kvinder i alle aldre. Vi havde nogle hyggelige timer med betonstøbning, og Fru Jensen forkælede os med hjemmebagte boller, kaffe og the. En rigtig hyggelig formiddag, hvor der blev lavet æg, paddehatte, støvler og diverse forme fyldt.
Jeg kørte hjemmefra tidligt lørdag morgen, det var få dage inden gået op for mig at jeg skulle med færge til Fur, så jeg skulle ud at sejle. Det var en ganske kort og hyggelig tur. 


Der blev også tid til at gå på opdagelse i Fru Jensens butik som bugnede af herligheder både ude og inde. Kommer du til Fur må du besøge butikken, hvis du som jeg er glad for fine nye og gamle ting og sager. Jeg fandt et stort zinkbadekar, som jeg købte. Det var jo så heldigt at jeg havde trailer med, og badekarret kunne lige være der sammen med alt mit betongrej :-)
En del af salgsområdet i gården, var bygget af murertreller. Rigtig fint og rustikt, passede så godt til stedet og de skønne betonkrukker Fru Jensen solgte.


4 kommentarer:

 1. Wauh! Sikke spændende der ser ud hos Fru Jensen, hun forstår at få det til at se hyggeligt ud, ligesom Fru Pedersen, ha en hyggelig dag alle steder. VH Fru Larsen :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er begyndt at blive overbevist om, at alt det spændende foregår laaaaaangt væk fra Køwenhaun. Det ligner afgjort en forretning, hvor jeg kunne gå helt amok. En klar fejl at jeg ikke har været der, kan jeg se her. Tak for fiffet.

  SvarSlet
 3. Hej. Hvor er du dygtig - du er rimelig sej sådan at køre med trailer, holde workshop og køre ombord på en færge med både bil og trailer. Godt gået! Butikken ser rigtig spændende ud og det var da godt, at det hele var en rigtig god og givtig dag.

  SvarSlet
 4. Skøn butik, de har faktisk flere ligende steder rundt om i Salling, de må have en god smag i det område. Jeg tror vidst jeg skal have lokket veninden med på en Salling/Spøtrup/Fur loppe rundtur snarest.

  SvarSlet