Bed & Breakfast

tirsdag den 7. juli 2015

Legepladsen indhyllet i en duft af kaprifolier.

Lige nu er der det mest fortryllende syn og en vidunderlig duft på legepladsen, der nærmest er hyllet ind i kaprifolier. Aldrig har kaprifolierne været så smukke som i år, sikkert på grund af den megen regn. De vokser meget villigt i læhegnet rundt om legepladsen, snor sig op af stammerne og løber hen af jorden.


Elsker den duft :-)

9 kommentarer:

 1. Her dufter også af kaprifolie, især om aftenen bliver det helt fortryllende! Og man kan faktisk dufte din kaprifolie igennem billederne :-)

  SvarSlet
 2. Jeg elsker også den duft, herhjemme slynger de sig op i de gamle æbletræer, og en af fordelene ved at de klatre så højt op er at man næsten får dem og duften i hovedet når man går rundt i haven.

  SvarSlet
 3. Härligt med kaprifol!!!

  SvarSlet
 4. Ja, Anette. Syrener dufter af forår og kaprifolier af sommer. Jeg har 3 kaprifolier i min lille have, og de er ganske rigtigt både dejlige at se på og især at dufte til.

  SvarSlet
 5. Vi har lige været på Sydfyn og da lagde jeg også mærke til, at der var ekstra mange blomster i de kaprifolier, som vokser langs vejene. Jeg ville have plukket nogle med hjem, men det regnede i søndags, så det fristede ikke at stige ud af bilen undervejs. :-)

  SvarSlet
 6. Åh, ja det er en skøn duft! Og som dine da blomstrer!

  Vi går rundt, børnene og jeg, og suger nektar ud af dem. Herlig mildt og sødt.

  Hilsen Lene

  SvarSlet
 7. Älskar den doften...tror jag ska plantera en vid husknuten! Härliga bilder du bjuder på...
  Önskar dig en skön vecka!
  Kram Titti

  SvarSlet
 8. Hvor er jeg grøn af misundelse over disse frodige og skønne kaprifolier. Jeg har i det tidlige forår plantet 8 stk. to ved foden af 4 gamle æbletræer, der er skåret kraftigt tilbage. Og det er et sørgeligt syn. De fleste er gået ud. Der er vist kun en smule liv i to endnu.

  Hvilken type er denne dejlige hvide kaprifolie? - for jeg er opsat på at prøve endnu engang.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hannemor.
   Jeg ved faktisk ikke hvad kaprifolien hedder, tror nok det var en jeg som ganske ung, fik af min onkel. Den har formeret sig voldsomt, så kommer du forbi, kan du få et stykke :-)
   Sommerhilsen Anette

   Slet