Bed & Breakfast

torsdag den 9. juli 2015

Pink, rosa og rødt blomsterflor ved legehusene.

Lige nu er der knald på de tøsede farver ved legehusene. Et væld af pink, rosa og rødt lyser om kap med de rødternede viskestykker på snoren. Et herligt skue, man kun kan blive i godt humør af.


Den megen blæst/storm har været hård ved de høje digitalis, men der er nu også noget charmerende over dem, som de står og hælder ind mod det lille hus. Roserne er lige startet med at blomstre og det ser lovende ud, med mange knopper.


Bord-bænkesættet ved legehusene er et populært sted til den medbragte mad, og der sidder ofte spisende gæster der, hvilket er meget hyggeligt. Alle havens siddepladser med borde og stole bliver flittigt brugt, de dage hvor der er rigtig mange gæster i haven. Men alle stederne er jo til mindre forsamlinger, da de jo er lavet til os selv. Vi mangler et sted til store familier, hvor de kan sidde samlet og spise i haven. Så det er et projekt vi er i gang med John og jeg. Vi er godt i gang og håber at det er færdigt til weekenden :-)9 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt og sommerligt, Anette! Og i morgen bliver vejret vist sommerligt igen, har jeg hørt ... Spændende med det nye projekt :-)

  SvarSlet
 2. Kære Anette hvor dejligt hyggeligt der er omkring legehusene, sikke søde farver, som står perfekt til til de smukke sorte huse. Pøj pøj med de nye projekter kh Tina

  SvarSlet
 3. De rødlige farver er herlige og gør en i godt humør. Sidder og smiler af dine dejlige billeder. Det var en god start på dagen med et indlæg fra din side :-)
  God dag til dig kære Anette.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 4. Ja blæsten er frygtelig hård ved digitalis og roserne, men det ser nu skønt ud hos dig alligevel - flotte farver. Det bliver spændende at se, hvad det er, I har gang i!

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Hvor ser der bare dejligt ud i din have.Men lidt ærgerligt med den blæst.
  Her er det gået mest ud over alle mine roser................lidt ØV.
  Spændt på at se jeres næste projekt.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 6. Det stormer og suser - træerne ligger næsten fladt, og roser og digitalis får kamp til stregen. Blomsterblade flyver gennem luften. Håber, jeres mange træer giver lidt læ, så I bare kan nyde de blafrende viskestykker på snoren :-)
  kh, Karen

  SvarSlet
 7. Helle Aagaard, Sydfyn12. juli 2015 kl. 09.55

  Hvor ser det hyggeligt ud, men ja vi har vist alle været noget ærgelig over det stormende "sommer-"vejr i ugen der er gået.
  Glæder mig til at se næste nye projekt - stor-famlie-siddepladsen.
  Ha' en dejlig søndag ved Vemb.
  kh Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 8. Det ser så hyggeligt ud:-) og god fornøjelse med "langbordet".

  SvarSlet
 9. Set ser virkelig fint ud rundt om legehuset med alle farverne og Digitalis der næsten vælter ind over huset. Jeg tror vidst ikke man kan få for mange siddepladser i haven, og i har da heldigvis også mange rigtig skønne steder, men jeg glæder mig til at se hvad i nu har fundet på ;)

  SvarSlet