Bed & Breakfast

tirsdag den 7. april 2015

Små flasker som hængende vaser.

De små flasker jeg har hængt op i forskellige stativer og grene, har vagt stor beundring i påsken. En så enkel og simpel ting, som at hænge små flasker op, med et par enkelte blomster i, giver en stor effekt. Lyset der spiller i glasset og blomsterne bliver ophøjet til små juveler. Et smukt syn, og nemt at gøre efter. Alle små flasker kan bruges, og de behøver ikke være ens. Tænk bare på parfumeflaconer, små sprutflasker, medicinflasker og små flasker fra køkkenet med olie, eddike og tabasco. Har man ikke noget stativ eller rionet, er små træer også fine at hænge flaskerne i. Især her inden der kommer blade på træerne. 


Disse små flasker har jeg fundet i Bilka i et lille stativ med 6 flasker i.


Blomsterne  holder sig friske længe ude i kulden. Det er en stor fordel, når man bruger friske blomster udendørs på denne årstid.


Flaskerne herunder er små kosmetic/parfume flasker, som jeg har fået foræret.


Herunder meget små flasker, som jeg har fået af en kær haveveninde til jul.12 kommentarer:

 1. Godaften Anette.Det ser bare rigtig godt ud med alle de små fine flasker med blomster i.............Du er bare rigtig god til at finde på nye ting.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 2. I'm going to use this idea for my oldest daughter's family graduation dinner. I have used it in the past to bring scented flowers up and into more focus. We are planning to build a temporary structure that our guests would sit under and it would have hanging lights and hanging flowers above the table.
  I have been enjoying watching your tv programs (your last year's ones and looking forward to this year). Although I don't speak Danish, I always leave the volume on so that I can learn.
  I'm sure your garden provided much inspiration for the many visitors that you must have had. I hope the weather was good.
  Lise-Lotte
  partygreen.ca

  SvarSlet
 3. Endnu en rigtig sød og enkel ide, som er nem at kopiere. Igen et godt eksempel fra dig på, at der skal så lidt til.

  SvarSlet
 4. Så nuttet! Jeg bruger selv at hænge små flasker med blomster i op indendøre - i vinduer og på skabe, men det er da meget smartere at gøre det udendørs på denne årstid. Så holder de selvfølgelig længere. Så det vil jeg også gøre :-)

  SvarSlet
 5. Det er en sød ide, som jeg også har set hos Tante Grøn sidste år. Jeg er fuld af beundring over jer der på den måde hygger og pynter på så fin en måde. Jeg får ikke selv gjort det så fuldendt, men jeg kunne godt finde på at bruge ideen i en festlig anledning.

  SvarSlet
 6. Jeg må istemme lige som Lisbeth. Har også jublet over flaskearrangementet, men får ikke selv gjort den slags.... og dog, og dog.... de er altså søde de små flasker!! :o)

  SvarSlet
 7. Ja sød ide..... elske de små gamle vaser og har en hel del jeg har samlet de gennem årene...

  SvarSlet
 8. Fin idé. Er svævende blomster tegn på en let have ;-)

  SvarSlet
 9. Så fint! Og dejligt at blomsterne holder så længe udendørs, så får man rigtig meget glæde af dem. Jeg bruger også de små flasker på utallige måder - der er så mange muligheder!

  SvarSlet
 10. Jättefin idé! Alltid så mycket härlig inspiration hos dig...
  Ha en fortsatt skön vecka!
  Kram Titti

  SvarSlet
 11. Hvor er det en sød ide - tak for inspiration og god påske.

  SvarSlet
 12. Hov dette indlæg havde jeg da overset
  Så skønne de små flasker er, og så dem også da vi var forbi 😉
  Hehe kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet da jeg læste du skrev sprutflasker 😜 Mine tanker fløj straks til Johns hindbærsnaps.... uhhhhmmm dej wår guuuur 👌🏻

  Knus Lone

  SvarSlet