Bed & Breakfast

lørdag den 18. april 2015

Skønhed og duft i drivhuset.

En buket mirabellegrene, sørger for en behagelig duft i drivhuset. Der er så rart i drivhuset, hvor alle de overvintrede planter, er ved at komme til live igen. 
De første sommerblomster er indkøbt, næsten sorte petunier. Dem blev jeg så glad for sidste sommer, så dem måtte jeg have igen. De er så fine sammen med chokoladeblomster og andre planter med mørkt løv. Du kan se hvordan jeg brugte dem sidste sommer HER


Om ikke så længe skal de plantes om i større krukker og have noget at gro af, så de kan blive store og endnu flottere :-)

6 kommentarer:

 1. Jeg har altid haft en sådan lidt underlig bedstemor forhold til petunier, men jeg kan godt se at de rigtige farver og sat sammen med de rigtige planter faktisk er rigtig fint, måske jeg skulle give petunier en chance.

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Dejligt at høre fra dig! Det ser skønt ud med grene i den gamle mælkejunge...
  Jeg bruger også chokoladeblomster og petunier sammen- flot tone i tone..

  Kærlig Hilsen
  JetteMajken

  SvarSlet
 3. Kære Anette
  Jeg elsker petunier, De er simpelthen så flotte. Jeg vil forsøge mig i år med den sammensætning at den meget mørke petunia sammen med chokoladeblomst og pletter i luften.
  De hvide magnolia du viste sidste dag er det en stjernemagnolia eller ? Jeg har desværre ikke det store kendskab til magnolia, men har i flere tænkt at jeg skulle anskaffe mig en, men jeg ved ikke om der er for megen sus hernede hos mig. Men hvis den kan gro hos dig burde den egentligt også kunne hos mig
  Håber at du får en god dag i morgen med flot søndagsvejr :-)
  Kh Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Kirsten.
   Det er ikke en stjernemagnolie, for sådan en har jeg en lille plante af, den gror ikke så godt. Min magnolie, står lidt i læ, det betyder dog ikke at det ikke blæser :-) I dag blæser det helt vildt heroppe, men solen skinner smukt. Jeg ved det bliver en dejlig dag :-) Ønsker også dig en herlig søndag.
   Kærlig hilsen Anette

   Slet
 4. I love petunias too and your black ones are great. It's a matter of fact I bought today purple Petunias for a special lilac basket.

  SvarSlet
 5. Hej Anette.Mirabellegrene er bare SÅ smukke................og dufter dejligt.
  Og hvor ser der hyggeligt ud i dit drivhus.
  Jeg er også vild med mørke planter..............de giver bare en god kontrast til andre farver.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet