Bed & Breakfast

torsdag den 9. april 2015

Haveelskernes Haver, en drøm af en havebog.


Haven din egen private juvel, sådan starter Eva Graversens bog om Haveelskernes Haver. Og intet er mere rigtigt. Som Eva skriver: Skab et sted, der nærer din sjæl og kom hjem til en juvel af en have.
Det er jo lige netop sådan en have skal være for dem der bor der. 

I bogen har Eva fundet og besøgt den ene juvel efter den anden.
Spændende, fængende og eventyrlige haver, skabt af ganske almindelige mennesker, som også selv passer deres haver.Bogen er et festfyrværkeri af fantastiske billeder, der sætter fantasien og drømmene i gang.
Den ene fantastiske have efter den anden, som jeg har stor lyst til selv at opleve og besøge.
Eva har virkelig formået at fange stemningerne i de forskellige haver, og videregivet den store glæde, som de forskellige haveejere har til deres haver.

En virkelig fin havebog, som jeg varmt kan anbefale, til alle haveelskere og livsnydere, for udover inspiration, er der så meget nydelse i den bog.

Bogen er udgivet på Nyt Nordisk Forlag Arnold Busk.
Du kan se meget mere om bogen HER, der er også en læseprøve, så du kan bladre i bogen. Den kan bestilles samme sted, hvis du skulle blive fristet :-)


5 kommentarer:

 1. Kære Anette. Har været inde at kigge i læseprøven. Den ser rigtig spændende ud. Det er dejligt med havebøger specielt de haver der skabes og arbejdes i af have ejeren. Det synes bevirker at vi andre som ved siden af haven har mange andre opgaver, kan følge med og inspirationen er tilgængeligt, og ikke koster en halv herregård og indebærer håndværkerhjælp.
  Jeg tror at jeg skal ind til boghandleren i løbet af de næste dage
  Tak for tippet.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 2. Ja, den ser dejlig ud! Det er så fint når nogen kan formidle haveglæde. Det kan du jo også :-)

  SvarSlet
 3. Kære Anette Den er købt og som du skriver en vidunderlig bog, kan kun anbefales!

  SvarSlet
 4. Jeg har også skrevet den på min huskeseddel til næste gang jeg kommer til byen. Glæder mig.
  Kh. Ingeborg, Sørvad

  SvarSlet
 5. Kære Anette.

  Jeg kunne ikke mere enig. Evas bog er en sanselig, intens og meget smuk hyldest til haveglæden og passionerede grønne hjerter. Et veritabelt sansebombardement og en feel good bog, som det ikke kan betale sig at sætte på hylden. Den bliver straks hevet frem igen. Jeg kan også varmt anbefale den.

  Megatravle haveknus

  SvarSlet