Bed & Breakfast

onsdag den 22. april 2015

Egentlig meget sød.

For nogen en forhadt ukrudts art, for andre et smukt blomstrende forårstæppe. Vorterod hedder den. Jeg synes nu den er smuk, når den står og lyser med sit friskgrønne løv og små solskinsgule blomster.
12 kommentarer:

 1. Jeg har den også et par steder hvor den har besluttet at den vil gro og efterhånden har jeg forliget mig med den og synes faktisk at den er en lille glad blomst. Og den gør ingen skade der hvor den står. Og sådan som du har den i et helt tæppe er den jo helt fantastisk! Kan godt forstå at du nyder den :D

  SvarSlet
 2. Det er et fantastisk syn, i min have er de også velkommen:-) Skønne billeder!

  SvarSlet
 3. Jeg har altid kaldt den "smørblomst" - men det er nok vorterod, der også er ved at indfinde sig i større tal i vores have, efter vi i vinters har tyndet meget ud i træer og buske, så der er kommet meget mere lys ind. Men også jeg synes egentlig, den er flot, så den får lov til at blive. Den passer farvemæssigt så godt til alle vore skvalderkål.

  Kjærligst Hannemor

  SvarSlet
 4. Helt enig. Den er svær at udrydde, så man kan lige så godt nyde den og kun kæmpe mod den der, hvor den gør skade. Køerne er i øvrigt helt vilde med den :-) De får håndfulde af den, når vi går tur.
  kh, Karen

  SvarSlet
 5. If you can't beat them, enjoy them!
  Lene

  SvarSlet
 6. Synes nu den er vældig irriterende i haven. Breder sig helt vildt. Godt den visner bort tidligt.

  SvarSlet
 7. Du har ret, de er egentlig meget søde, men forbandet irriterende, synes jeg også. :-)

  SvarSlet
 8. De lyser op og ser fantastisk ud under træer og på plænen. Lad dem bare....

  SvarSlet
 9. Hos dig ser det jo fantastisk smukt ud.
  God weekend til dig og dine.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 10. Kære Anette.
  Jeg synes det ser smukt ud med alle de solgule blomster. En dag begynder man sikkert at tage penge for dem lige som med pengebladet fredløs .............
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 11. Det og den ser smuk ud i din skovhave, men jeg gider ikke have den i mit bed;-)
  K.Gro

  SvarSlet
 12. Jeg elsker vorterod. Den er så smuk når den dækker store arealer med de små gule blomster. Men jeg er nu glad for at den kun har en lille plads nede bagerst i min have, hvor jeg kan styre den :)

  SvarSlet