Bed & Breakfast

onsdag den 8. april 2015

Min hvide have i Isabellas.

Har du lyst kan du HER læse artiklen om min hvide have, der tidligere på året var i Isabellas.


Billedet er fra Isabellas og taget af Jytte Boch i min have.

 Uh hvor jeg glæder mig til det igen ser sådan ud :-)

Der er flere der har spurgt om, hvor jeg har jernpavillonen fra. Det er vores lokale smed, der har lavet den til mig på bestilling.

3 kommentarer:

 1. Det ser skønt og romantisk ud, jeg glæder mig også til den tid, men allerede i disse dage sker der utrolig meget i tilvæksten - det lukker sig mere og mere i bedene:-)
  Jeg kan ikke lade være med at grine over det med "Den lokale smed", så nu får du en historiie.
  Det med at bestille ting hos en smed er ikke noget vi kjøwenhavnere lige har adgang til, heller ikke selvom jeg bor 15 km. fra Rådhuspladsen.
  Da jeg skulle have rammen til mit spejlbassin ringede jeg til smede sjælland rundt og de var målløse over min forespørgsel - den ene henviste til den næste o.s.v. Heldigvis fandt jeg én i sydsjælland som synes at det var en sjov opgave, som kunne og havde tid til at hjælpe mig og oven i købet kom hjem til mig og svejste de to halvcirkler sammen. Jeg tror også at han var lidt paf over at jeg ville betale prisen, men der er bare nogle ting som man ønsker sig brændende.

  SvarSlet
 2. Godaften Anette.Din hvide have er bare SÅ smuk..................det er helt sikkert min ynglingsdel fra din dejlige have.
  Så jeg kan godt forstå at du glæder dig til alt det hvide blomstre i din have.
  Og delen med din smukke pavillon og spejlbassin er bare helt unikt.
  Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
 3. I´m dreaming of such a wonderful white garden!

  SvarSlet