Bed & Breakfast

torsdag den 16. april 2015

Projekterne står i kø.

Foråret er en travl tid. Her står projekter og gøremål i kø :-) Det er en herlig tid, hvor der for alvor kommer liv i haven igen. Man kan næsten se forandringer fra dag til dag. At dagene er blevet længere mærkes for alvor nu, og giver flere timer til at nusse rundt i haven i. 
Min mand holder ferie fra sit arbejde, det er dejligt at have ham hjemme. Selv om han skal i marken, bliver der også tid til at nyde og gøre ting sammen. Vi bygger lidt på et projekt, som i kan se mere om i næste udgave af Fru Pedersens have, som kommer den sidste torsdag i denne måned på TV midt-vest og Mokka.

Dejlige lyse pastilfarver, elsker foråret :-)

6 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Ja det med at tingene står i kø, kender vi udmærket. Det er hyggeligt at arbejde sammen om et projekt.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
 2. Helle Aagaard, Sydfyn17. april 2015 kl. 14.05

  Hej Anette :-)
  Lyder spændende og hyggeligt med dine kommende projekter. Godt du har så meget plads at boltre dig på. Længe leve net-tv, så man kan se dine skønne haveprogrammer.
  haveknus
  Helle Aagaard, Sydfyn

  SvarSlet
 3. Det kender jeg kun alt for godt - Her står projekterne også i kø. Heldigvis er vi også kommet i gang med dem :)

  Rigtig god (arbejds)weekend til jer.

  SvarSlet
 4. Kære Anette.

  Jeg kan lige forestille mig HVOR travlt I har, nu hvor den 1. maj pludselig slet ikke er "om lang tid" længere. Det er dejligt, at I er sådan et godt team, der hele tiden hjælpes ad. I er ikke bange for at knokle igennem, og det er også en nødvendighed, hvis man holder åben have. Håber ikke at projekterne står mere i kø, end at det er hyggeligt og at døgnet har timer nok.

  Her har vi også rigtig travlt. April er nok den allertravleste havemåned og det er NU den store indsats skal lægges, for det belønner og beriger een resten af havesæsonen.

  Pøj pøj med alle projekterne. Vi glæder os til næste udsendelse på TV Midt-vest.

  Knus fra de to havebumser på Mors

  SvarSlet
 5. Dejligt med en ferie sammen i havearbejdets tegn. Godt dagen er lys og lang så han også kan nå markarbejdet. Glæder mig til næste udsendelse fra jeres skønne have og jeres projekter.

  God weekend.

  Knus fra Ingeborg Lillelund, Sørvad

  SvarSlet
 6. Skønt med projekter.... her står de også i kø... men det går knap så hurtigt, da vi begge har lidt mere end fuldtids job... Men drømmene har vi da heldigvis lov at have.....
  God arbejdslyst til jer...

  SvarSlet