Bed & Breakfast

onsdag den 27. februar 2013

Gårsdagens stofindkøbI går var min mor og jeg på stofindkøb i Herning. Vi købte metervare hos Stof og stil. Hos Moster d købte vi viskestykker, som skal laves om til pudebetræk. Moster d er min absolutte yndlingsbutik, når det gælder brugskunst. Der ligger en butik i Herning centret og en større butik i Holstebro, desuden har hun en webshop. Se mere her

 Her er stofferne jeg købte, der skal forvandles til forhæng, dug, hyndebetræk og puder. Min mor fik hele sækken med hjem, og hvis det går som det plejer, kommer der fiks og færdige fine sager tilbage, som vi sammen hænger op og stiller an og beundrer :-)Som i kan se er farvevalget i natur / jordfarver, en lidt neutral farvesammensætning,  der efter årstid nemt kan kombineres med andre farver. Nu er det snart påske, så da er  det bla. grøn der skal tilsættes i form af  div. kander m. grene. Ih hvor jeg glæder mig :-)

16 kommentarer:

 1. Det bliver så fint, Anette! Det må være dejligt sådan at få en helt ny "legeplads" :-)

  SvarSlet
 2. Uh så lækre stoffer!!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Ihh altså.. Det bliver så fint.. ;)
  Glæder mig til at se din mor's færdige syresultater ;)
  Vh
  Hexia ;)

  SvarSlet
 4. Det kan jeg godt forstå Hexia.
  Jeg er Anettes mor, og det er jeg stolt af. Det er dejligt med sådan en kreativ datter.
  Vi var jo så i Herning i går, og det tog HELE dagen.
  Vi startede i Stof og Stil, hvor der blev mærket på alle stofferne (næsten). Der kom stofruller i vognen og blev lagt tilbage igen, men lidt fik vi købt og med et par stofprøver i hånden drog vi så afsted til Moster D, hvor der blev købt Green Gate viskestykker, som skal laves om til puder. Så var det blevet frokosttid, og det skulle vi så have i Jensens bøfhus i Herning Centret, men uha da da, det tog LANG tid, for det var nylig 5 gang at bøffen kunne spises, da den var fuldstændig rå, men så fik vi også gratis kaffe, the og en vaffel med softice som dispensation. Så gik turen til en tæppeforretning, hvor stofprøverne skulle ses sammen med det gulv, som Anette troede hun skulle have, for jeg var lige ved at få hende på andre tanker, men det blev ved det første. Stofprøverne matchede fint, så derefter drog vi tilbage til Stof og Stil og købte de sidste stoffer. Vi fik det hele i bilen, og Anette ville gå ind med vognen, men kom ikke tilbage. Jeg tænkte; Hvad laver hun nu? Men endelig kom hun. Hun havde lige set noget på vej ud, som hun ikke så på vej ind, så det måtte hun lige ind og købe også. Så gik turen hjem, og vi havde haft en fantastisk dejlig dag. Nu ligger alle indkøbene så i mit syrum, og venter på at blive klippet i stykker og syet sammen igen. Så nu vil der gå nogle dage med det. Jeg glæder mig også rigtig meget til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anettes mor.

   Hyggelig med sådan en mor-datterdag.

   Min datter og mig har prøvet det samme på Jensens i Herning Centret. Først ventede vi på bord, så ventede vi på maden, vi VENTEDE og VENTEDE. Og det samme gjorde alle gæsterne fandt vi ud af. ”Kokken” var blevet syg, og gået hjem. Hvor fedt er det lige…..

   Så sidder man der gå overvejer skal vi gå eller….. Så kom der en anden ”kok” og lavede maden, som så ikke var stegt….. Så der kommer jeg ikke mere… Og så rodede deres salatbar….

   Undskyld, men da jeg så dit indlæg, kom jeg lige til at tænke på det.

   God arbejdslyst til dig og symaskinen. Jeg glæder mig til at se de færdige ting
   Kh
   Hanne

   Slet
  2. Hvor er Anette heldig at have en mor, som både tager med på shopping og kan forvandle stoffer til dejlige ting og sager!

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hej Anette.Sikke da en dejlig indkøbstur du har haft med din mor.Er helt misundelig.
  Og skønne stoffer i har købt.........lige min smag.
  Så nu er jeg bare spændt på at se det færdige resultat.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 7. Wauuu Anette hvor fint :-) Jeg vil gerne lave opslaget m.m til dig men kan ikke helt se om det er i de grålige toner eller brunlige men du kan lige skrive for regner med at lave det her en af dagene skal også lige have din adr. Knus Else

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er du sød Else :-) Det er de grå/ sandfarvede toner. Skriver lige til dig i morgen, er lige på vej ud af døren. Knus

   Slet
  2. Tak Anette så skal jeg nok få det lavet :-) Kram Else

   Slet
 8. Fine stoffer du har købt. Det kan kun blive godt. Jeg er helt enig med dig i, at Moster D er en skøn butik.

  SvarSlet
 9. Skønne stoffer i superfine farver i har valgt. Det bliver spændende at se det færdige resultat ;o)
  Moster D er en butik man kun skal besøge når man har god tid, da tiden forsvinder derinde med alle de skønne ting der frister ;o)

  SvarSlet
 10. Kære fru Pedersen

  Nu har jeg læst teksten ikke en men to gange for at hitte ud af, hvor du skal have de nye ting og sager. Du har jo givet mig cirkusvogn på hjernen, så jeg forestiller mig, at det er der? At få sådan et dejligt sted at "ordne", må være lige som at lege "hus", da man var barn.

  SvarSlet
 11. Jo jo det er til skurvognen :-) Men kan godt se at jeg har glemt at skrive det, måske fordi indlægget dagen før handlede om at min mor og jeg skulle til Herning og købe stoffer til skurvognen.
  Ja det er fuldstændig som at lege hus, og jeg er jo stadig et kæmpe legebarn :-)

  SvarSlet
 12. Hej Anette, hvor er det nogle fede stoffer i har fundet. Jeg må afsted til Stof og Stil, for jeg fandt ikke noget her i Slagelse der kunne bruges.
  Det er en skøn mor du der har og et herligt indlæg hun har lavet.Jeg kender godt det med at man får øje på noget når man er på vej ud af døren :)
  Jeg glæder mig som alle de andre til at se hvor fint der bliver i skurvognen.

  SvarSlet