Overnatning / Glamping

tirsdag den 31. oktober 2017

Eventyret breder sig i julehaven.

Det ene stilleben efter det andet bliver færdigt i disse dage. Der flyttes rundt på tingene, der plantes i krukker og potter. Der fejes og ryddes op, der bliver så fint, og jeg er ikke i tvivl om hvor langt jeg kommer.


Stormen Ingolf lavede et værre rod med grene og blade overalt, med de er jo til at rive sammen og køre ud af haven. Et enkelt træ væltede. Et enkelt eventyrjuletræ bukkede sammen, men kunne nemt rettes op igen. Så man kan sige at julehaven bestod prøven. Løse genstande og lanterne var bragt i sikkerhed. Så jeg var lettet over de få skader, havde frygtet det værste.


Juleroser og hyacinter sammen med masser af grønt gør sig godt i julehaven. Jeg nyder det milde vejr vi har haft de sidste par dage.


8 kommentarer:

 1. Han var en værre en, Ingolf. Men godt, at du ikke blev sat nævneværdigt tilbage i den store julepyntning.

  SvarSlet
 2. Hei Anette.
  Godt at ikke Ingolf gjorde mye skade på julehagen din. Ønsker deg en fin kveld.
  Hilsen Hanne-Lise.

  SvarSlet
 3. Så fint der er i julehaven, og godt der ikke skete mere på grund af ham Ingolf ;)
  Rigtig god dag kære Anette

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet
 4. Smukt ser det ud og det kribler for selv at komme i gang.
  Godt julehaven bestod prøven.

  Knus
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Det bliver så fint! Jeg er begyndt at smide krysantemum ud og skal til at erstatte dem med noget mere vinter/jule-agtigt. Jeg kan vist godt finde inspiration her på din blog ;-)
  Godt at Ingolf ikke ødelagde så meget! Da han nåede herover, var der ikke så mange kræfter i ham, så vi har blot mistet en enkelt tagplade som det vist er ret nemt at sætte på igen.
  God november til dig, søde Anette!
  Kh Nana

  SvarSlet
 6. Godt at stormen ikke ødelage det hele. Jeg er sikkert på,at du aligevel har haft et kæmpe arbejde både før og efter stormen. det bliver så spændende at se din Julehave og ih hvor vi glæder os og kommer gerne flere gange ,for din have har så meget smukt at byde på. Hygge herfra

  SvarSlet
 7. Kære Anette.
  Det er et meget stort arbejde ar sikre din julehave for en storm. Godt der ikke skete mere, for han var vist en hidsig herre, ham Ingolf. I Odense havde vi blot lidt storm om natten.
  Hvor ser der dejligt ud i din julehave, glæder mig meget til at se den rigtigt. Din engel er så yndig.
  Rigtig god arbejdslyst.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
 8. Hej Anette. Jeg synes også, det ser rigtig godt ud. Jeg blev glad for at læse, at Ingolf havde været skånsom hjemme hos jer. Han rasede også her, men det var ikke så slemt som det kunne have været. Jeg glæder mig også til at se din julehave i virkeligheden. Fortsat god arbejdslyst. :)

  SvarSlet