Bed & Breakfast

tirsdag den 24. oktober 2017

Nedfaldne blade, julehavestatus, og et par tips.

Bladene falder ned i store mængder, hvilket er ganske hyggeligt. Meen det medfører en masse arbejde med at fjerne dem, der hvor de ikke skal ligge i tykke dyner. Smukt ser det ud.


Det går fint fremad med årets julehave. Alle de små huse er pyntet færdige indeni. 


I år er der flere hyacinter på glas, lidt nostalgisk og gammeldags.


Jeg er nu nået til alle de udendørs områder og terrasser. Et af de trelleborde som er i overskud nu, hvor de ikke skal bruges til madpakkeborde, er kommet til at stå for enden af stalden.  Pyntet med nogle af de gode sager der blev i overskud, da vognen ved indgangen fik en julehave makeover.

I kassen er der stor pinjekogler og kokosnødder. Kokosnødderne gemmer jeg fra år til år, de forandrer sig ikke, lige bortset fra at de er blevet lidt lettere, indholdet er tørret ind. Pinjekoglerne er også genbrug. De nye pinjekogler jeg har købt i år, er helt lukkede og faste og lidt grønlige, de skal bruges andre steder.

Buksbum i krukkerne er fra de buske som trængte til beskæring, dejligt med genbrug :-) Buksbumgrenene er bare stukket ned i jorden i de krukker, som der var sommerblomster i. Sommerblomsterne er klippet af ved jorden. De holder fint hele vinteren.7 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Som altid ser det rigtig godt ud det du laver.
  Er sikker på du får lavet en flot julehave igen iår. Billederne du viser lover rigtig godt, håber du viser nogle flere efterhånden som du kommer frem.
  Selvfølgelig ikke det hele der skal jo også være overraskelser til dine havegæster.
  Jeg arbejder stærkt på, at vi skal nå en tur over til jer igen i de uger du har åben, men skal lige have nogle ender til at nå sammen.
  Knus herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
 2. Hej Anette. Hvor køber du pinjekogler?
  Hilsen Grethe.

  SvarSlet
 3. Hvor ser det fint ud Anette - og god ide at bruge kokosnødder :0)
  Her er juleforberedelserne også igang. Jeg åbner nemlig for "julebutikken" i næste uge ;0)
  Ha' en dejlig dag

  SvarSlet
 4. Hvor ser det bare godt ud Anette, det bliver spænsende, at se hvad du ellers har lavet. Hygge herfra

  SvarSlet
 5. Hej Anette. Det ser virkelig godt ud. Jeg kan godt lide det enkle udtryk, det synes jeg, er meget smukt. Du er bare så kreativ og dine opstillinger er noget af det mest inspirerende at finde på nettet og i haven. Tak for det:)

  SvarSlet
 6. altså Anette... du er bare så god til af bruge anderledes ting i dine opstillinger, og det ser så smukt ud. Bliver altid så dejligt inspireret. Tak for altid gode idéer, og smukke billeder.
  Rigtig god weekend

  Kærlig hilsen
  Lone

  SvarSlet