Overnatning / Glamping

torsdag den 26. oktober 2017

Betonpaddehatte i julehaven.

Bedet rundt om udestuen er blevet klippet ned, og dækket først med nordmansgran, og så nogle store forblæste grene fra en sitkagran, det giver et eventyrligt præg. Imellem grangrenene har jeg sat de betonpaddehatte som jeg støbte sidste efterår. De er ved at få lidt af den eftertragtede patina, da de har lagt ude hele sommeren under nogle træer.Har du lyst kan du se HER hvordan betonpaddehattene laves.


Når vi skal til at sætte lyskæder op, kommer der til at ligge en med små varmthvide ledlys nede i grannen. De små lys vil lyse tilpads meget til at man kan se at finde rundt på gangen i mørke.

5 kommentarer:

 1. Det er gude smukt. Er vild med det

  Smuk weekend
  Knus

  Charlotte

  SvarSlet
 2. Świetnie wyglądają te grzybki. Tworzą w ogrodzie jesienny klimat. Pozdrawiam :-).

  SvarSlet
 3. Hej Annette. Tak for svar angående kobberhjerterne. Tjillertjaller blev jeg opmærksom på for et par år siden, og siden har du også på din blog nævnt butikken. Jeg har kun været der en gang, så måske er der nu en god grund til at besøge stedet igen.
  Rigtig god weekend.
  Bodil.

  SvarSlet
 4. Det er utrolitgt, at vi ikke har fået lavet nogle padderhatte i beton endnu. sidste år da vi så hvor dekorative de var i din have,snakkede vi om at det måtte vi også prøve. det bliver helt sikkert flot når der kommer lys til. Hygge herfra

  SvarSlet