Overnatning / Glamping

onsdag den 18. oktober 2017

Kartoffelferie og højbede.

Højbedene er blevet ordnet for sidste gang i år. Der er fjernet ukrudt og mange af bedene er blevet tømt. Flisen i gangene er også blevet luget for ukrudt og selvsåede planter.


Der er sat hvidløg i små sirlige rækker.


Efter sådan en oprydning er der fest i hønsegården.


Kartoffelferien er et godt tidspunkt at få taget kartoflerne op på. De var rigtig fine og der var mange store bagekartofler imellem.


Bladbederne står fint endnu. Der er også fortsat porrer, rødbeder, persille, persillerødder, grønkål og palmekål at hente af.


Efterår er nu ikke så tosset :-) 

7 kommentarer:

 1. Helle Aagaard's have Sydfyn18. oktober 2017 kl. 10.18

  Hvor er det altså bare dejligt.. og sikke en iver.. det bliver man heldigvis "smittet" af. Dejligt. Det må da være oktober-fest. knus til dig Anette

  SvarSlet
 2. hvordan holder det med flis i gangene ? kommer der meget ukrudt ? er der bare jord under ? Ligger i nyt flis hvert år ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Flisen formulder. Vi lægger et nyt lag på hvert andet år, ca. 5-6 cm. Det holder ukrudt væk i starten, men da det kan undgås at der kommer lidt jord fra højbedene ned i flisen, kommer der lidt ukrudt. Det er dog nemt at luge bort. Flisen er dejlig blød at gå på i forhold til fliser.

   Slet
 3. Your raised beds look so nice and tidy. Indeed the weeds and all are a feast for your chickens, they are such fun.

  SvarSlet
 4. Kære Anette - først tillykke med blogfødselsdagen, jeg fik aldrig kommenteret på indlægget, men læser trofast med! Vores kartofler skulle også gerne op i denne uge, men om det bliver, er vist en anden sag. Tiden løber, det er svært at følge med.

  SvarSlet
 5. Kære Anette.
  Uh, for en heldig kartoffel, tænk at skulle tilbringe vinteren hos Jer.
  Kærlige tanker Eliane

  SvarSlet
 6. Hösten är fantastisk både färgmässigt och riktigt lyxig ur skördesynpunkt. Låter härligt att ha förberett köksträdgården. Satte ingen vitlök i år eftersom jag har skördat så det räcker för 2 år framåt.

  Ha det gott! Carina

  SvarSlet